At ville alt i verden uden penge

At ville alt i verden uden penge

30/05/2021 Slået fra Af Admin

Der kan opstå mange situationer, hvor det kan være fristende at lån penge som 19 årig. I denne alder er penge ikke det, man har flest af, og dette kan virke noget så begrænsende, når man vil alt i verden. Vind rejser her og se, om du i denne omgang har heldet med dig.

Et stort eller småt budget?

Som 19-årig betræder man måske den sidste tid på et gymnasium, eller måske har man lige fået sabbatår. Tiden på gymnasium har for de fleste båret præg af et skåret budget. Man har måttet leve på SU og dermed begrænse sine behov. For nogle mennesker er SU en høj pengesum, og hvis man endda bor hjemme hos sine forældre samtidig, kan pengene række længe, for de går netop kun til selvforkælelse og det sociale liv med vennerne.

Dette kan om noget også være en dyr omgang i denne alder, når man hver weekend igen tørster efter en øl.

Nogle vælger dog at få sig et deltidsarbejde ved siden af, men dette kan virke for krævende for andre, da skoledelen fylder enormt meget – også i weekenden. Dog skal man ikke frygte, at friheden til at have det sjovt og få nogle fede oplevelser, glipper på vejen. Man kan gøre mange ting med få penge, man skal bare være kreativ.   

Med bus på tværs af Europa

Du vil så gerne på ferie til sommer, men du stresser over, om du mon har nok penge til at kunne dække dette ønske. Svaret er ja. Måske i er en flok venner, der nyder at bruge tid sammen, og hvor forventningerne stemmer overens – endnu bedre.

Det eneste, man behøver at gøre, er at pakke en vandretaske. Det eneste, man behøver at have med, er de basale ting, og så ellers op på ryggen med tasken. Der findes efterhånden mange busselskaber, der kører på tværs af Europa til en overkommelig pris.

Lav maden hjemmefra

Så er busturen på plads, men hvad så, når man kommer frem til den planlagte destination? Hoteller er dyre, og især, hvis man foretrækker et længere ophold. Hvis man er en flok afsted, er det oplagte valg at finde en airbnb.

Dette koncept er den billigste måde at leve på, og man kan komme afsted med at skulle betale en meget lille sum pr. nat. Ikke nok med det, giver det en ekstra mulighed for at spare penge – nemlig køkkenelementet.

I og med, at man har eget køkken, kan man også handle ind og lave sin egen mad, inden man begiver sig ud i byen for at opleve. På turen kan man endda tage en madpakke med, som kan dække en ind, når sulten opstår.