Find det billigste lån

Find det billigste lån

27/09/2018 Slået fra Af Admin

Herunder finder du en masse gode råd om “pengelån“. Hvordan du låner bedst og billigst. Samt hvad der er vigtigt at være opmærksom på, når det gælder kviklån og forbrugslån.   

Hvad er ÅOP?

ÅOP er en forkortelse for Årlig Omkostninger i Procent. At låne penge online er nemt og hurtigt, men husk altid at kigge efter ÅOP når du sidder og sammenligner låne mulighederne. ÅOP er en fælles betegnelse for årlige omkostninger i procent, hvilket vil sige de samlede renter, gebyrer og administrationsomkostninger, der er forbundet med et online lån.

Hvis du oplever, at to lån er identiske, er det bedre at vælge et lån med en ÅOP, der består mere af rente, end den består af gebyrer. Eftersom at renterne er fradragsberettiget i forhold til din skat.

Hvis du vælger at optage et lån med en høj ÅOP, så er det vigtigt, at du undersøger, om lånet er muligt for dig at afdrage på ud fra dit mdr. rådighedsbeløb.

ÅOP er selvfølgelig ikke det eneste, du skal kigge på, når du sammenligner lånetilbuddene med hinanden. Du skal også kigge på, om dine låneønsker er mulige at indfrie udfra dine ønsker om lånebeløb, antal mdr´s afdrag, og om det er muligt at udbetale før tid mv.

Hvordan får jeg det billigste lån ?

Når du skal låne penge i en traditionel bank eller når du vil låne penge online tillægges der forskellige gebyrer. Derfor kan det nogle gange være svært at gennemskue hvilket lån, der er det billigste. En nem regel er, at kigge efter hvor høj en ÅOP et forbrugslån har, gå til hjemmesiden.

Det er derfor vigtigt, når du sammenligner lånene, at du kigger og sammenligner ÅOPén. Dette er den primære faktor som består af renter, gebyrer og omkostninger. Nemlig årlige omkostninger i procent.

Når du benytter vores side, så kan du udover at sammenligne ÅOP som en nem grundregel. Få et hurtigt indblik i de forskellige låneudbydere. Så er det nemmere for dig at sikre at du vælger det helt rigtige lån.

Det er vigtigt at du nævne at der forskel på ÅOP før og efter skat. Det billigste lån er det som har den laveste ÅOP, og som har en større andel af omkostningerne i rente. I modsætning til et gebyr er udgifter til rente nemlig fradragsberettiget.

Hvad er låneomkostninger, renter & gebyrer

Renten kan og vil variere fra de forskellige låneudbydere, ligesom den gør i traditionelle banker. Derfor kan du med vores filtrering nemt få et overblik over renten på de forskellige udbydere, ved at sammenligne og sortere efter den laveste rente.

OBS: Vidste du, at du som ny kunde kan låne penge gratis og rentefrit? På låneportalen, www.lån-gratis.dk, finder du en liste over låneudbydere, som tilbyder gratis tlån. Du kan låne fra 500 – 6.000 kr. uden renter og gebyrer i 30 dage. Få første lån gratis allerede i dag, klik her!

Rentespændet er dog oftest bredt og fastsættes først endeligt efter din kreditvudering er foretgaet, dog er denne kreditvudering og lånetilbudet der fremsendes til dig 100% uforpligtende, så du kan side i ro og mag og sammenligne de forskellige lånetilbud.

Derfor anbefales det også, at du uforpligtende ansøger flere forskellige forbrugslån, så disse kan sammenlignes, og derefter kan du vælge det helt rigtige lån til dig.

Omkostninger ved kviklån vil variere fra lån – lån, så det kan være svært at overskue alle de forskellige ord  og tal der bliver fremvist. Her i guiden nedenfor kan du få et dybere indblik og forståelse for dette, så du bedre kan træffe en beslutning som er den bedste for dig, på kort eller lang sigt når du vil låne penge online

Gebyr er også en faktorer der skal tages med i ens overvejelser når man sammenligner lån. Dette kan også variere. Ligesom med traditionelle lån gennem almindelige pengeinstitutter kan der også forekomme en række gebyrer ved online lån. Dette er grundet administrative opgaver som online pengeinstituttet skal gennemføre for at kunne udbetale lånet til dig.

Hvad betyder lånets løbetid?

De antal mdr. du betaler af på lånet. dvs. perioden mellem tidspunktet for lånets stiftelse og tidspunktet for den sidste betaling, udløbstidspunktet, kaldes lånets løbetid.

Dvs perioden mellem det første afdrag du foretager til det sidste når lånet er indfriet.

Det anbefales at du vælger den korteste løbetid (antal mdr du betaler af på lånet) som du har råd til. Det kan virke tiltrækkende at vælge en lang løbetid, da du dermed har en lavere mdr ydelse, men det kan vise sig at være langt dyrere i sidste ende, da det totale tilbagebetalingsbeløb vil være højere.

Hvis det er muligt, er det bedre at tage et lån i en så kort periode som muligt og betale et større mdr. beløb

Hvilke krav stilles der til optagelse af et kviklån?

Udover alderskravene, stiller de fleste låneudbydere krav om, at du:

  • Er dansk statsborger
  • Har en dansk folkeregisteradresse
  • Her et gyldigt dansk CPR-nummer
  • Har konto i en dansk bank
  • Ikke registreret i RKI

Alt efter lånebeløbets størrelse, kan låneudbyderne også stille krav til din årsindtægt eller forlange dokumentation for denne i form af årsopgørelse og eventuelt den eller de seneste lønsedler.

Kilde: www.billige-kviklån.dk