Foldekasser i plast fra HAY

Foldekasser i plast fra HAY

01/07/2021 Slået fra Af Admin

Foldekasserne fra HAY er hurtigt blevet super populære, og det er ikke helt uden grund. HAY er en dansk virksomhed, som blev startet i 2002, men har lige siden på intet tidspunkt stået stille. HAY’s produkter er kendte verden over for deres gode kvalitet, produkternes personlighed og deres stilede design. HAY kasserne især er populære blandt ungdommen på grund af alle de smarte funktioner, som HAY kasser har, og de smarte farver.

HAY kassernes mange funktioner

Hay kasserne har utrolig mange funktioner. De kan blive stillet op på utallige måder, og de hurtigt foldes ud og sammen igen – og det har vakt stor opmærksomhed. HAY kasserne kan stables stabilt i en uendelighed. Det er også super nemt, at samle HAY kasserne, når de skal bruges. Kasserne ser super cool ud på reoler, gulvet, børneværelset, badeværelset osv. De giver farve og personlighed til ethvert rum, og de er generelt bare smarte – selv når de er fyldt til randen.

  • Farver og størrelser: HAY kasserne findes i mange farver og nuancer. Især pastelfarverne har været rigtig populære. HAY kasserne findes i 3 størrelser; small, medium og large.
  • Personliggør et rum: Personliggør et rum eller dit hjem med dine yndlingsfarver i form af HAY kasser. Et moderne hjem kan hurtigt blive meget sort og hvidt, pift derfor dit hjem op med de smarte farverige foldekasser fra HAY.
  • Få styr på småtingene: Få et større overblik over tingene i hjemmet med de smarte HAY kasserne. Hverdagsrodet på køkkenbordet kan nemt blive sorteret ned i de fine HAY kasser, og pludselig bliver pynt.
  • Passer ind overalt: HAY kasserne passer ind alle steder i huset – ja selv i haven. HAY kasserne er produceret i hårdt plast, og kan derfor godt tåle, at stå udenfor. Derudover vil HAY kasserne også pynte rigtig fint på natbordet eller det farverige børneværelse.

Sortering i rodet

Vi kender alle det med, at det nogen gange er nemmere at gemme rodet væk, end at rydde op og sortere i det. Med foldekasserne fra HAY kan du gøre alle tre ting på samme tid! Sortér én gang i rodet og placér det i HAY kasserne. Derefter vil alt det der plejede at være hverdagsrod, pludselig have sin egen plads i en smart kasse, som ovenikøbet også kan stables. Det er ikke kun rod, som man kan proppe i foldekasserne. Det kan også være den lilles legetøj, bestik, værktøj osv.