Giv en sensuel massage, hvordan starter man?

Giv en sensuel massage, hvordan starter man?

03/04/2021 Slået fra Af Admin

Kan du lide at overraske din partner? Eller har I været sammen i lang tid og er gnisterne holdt op med at flyve i soveværelset? Så er det tid til at gøre noget ved det. Ved f.eks. at give hinanden en sensuel massage. Dette får dig ikke kun til at føle dig afslappet, men det kan også opbygge erotisk spænding. Hvordan starter du en sådan massage, og hvilke teknikker kan du bruge? Vi fortæller dig alt om det i dette blogindlæg.

Hvad er en sensuel massage?

Navnet siger alt, en sensuel er en massage er for at tænde den anden. Ved at røre ved de rigtige pletter – og undgå andre områder – kan du give din partner en erotisk massage.

Sensuel massage, hvad har du brug for?

Du har ikke brug for meget til en erotisk massage. En ting er dog uundværlig, og det er en god massageolie eller lotion. Der er forskellige muligheder at vælge imellem. Vi vil kort forklare forskellene mellem disse muligheder.

Massageolie

Massageolie er langt den mest anvendte til massage. Dette er en dejlig glat olie, som gør, at dine hænder glider let over den andens krop. Der findes forskellige slags massageolie. For eksempel er der olie, som du bruger under en krop-til-kropsmassage, som er ekstra glat. Der er også massageolie, der virker varmende. Dissee varmer kroppen op, og varmen vil få musklerne til at slappe af endnu mere under massagen. Der er også olier med smag. De er perfekte til oralsex, men husk at det ikke er egnet til brug under samleje. Der er andre specielle olier til det, som vi fortæller dig mere om nedenfor.

Massagegel

Massagegel bruges traditionelt under japansk nuru-massage. Dette er en krop-til-kropsmassage, hvor du masserer den andens krop med din egen krop. Gelen er tykkere end olie og giver langvarig glathed. Det pletter heller ikke, hvilket er rart, når du bruger det i sengen.

Massagelys

Et massagelys er en særlig slags lys. Det er ikke lavet af stearinvoks, men af størknet massageolie. Ved at tænde lyset smelter olien langsomt. Massageolien kan derefter hældes på kroppen eller i dine hænder. Fordelen ved et massagelys er, at det skaber en dejlig atmosfære, og at olien automatisk opvarmes. Ulempen er, at du bliver nødt til at vente, indtil en tilstrækkelig mængde olie er smeltet.

To-i-en massageolie

To-i-en massageolie er ikke kun velegnet til massage. Du kan også bruge det som glidecreme. I modsætning til almindelige massageolier kan du sikkert bruge denne slags olie under samleje. Kondomer påvirkes ikke af det, og ved at bruge en 2-i-1 olie risikerer kvinder ikke at få nogen interne infektioner. Det anbefales stærkt at bruge denne olie, når din sensuelle massage fører til sex.

Udover god olie, lotion eller gel er det også rart at være i et behageligt rum under massage. I de fleste tilfælde vil dette være på sengen i dit soveværelse. Ved at rulle gardinerne ned, tænde stearinlys og sætte på din yndlingsmusik på, får du endnu mere humør til en dejlig massage.

Trin 1, sid på din partners bagdel

Den bedste position til at massere din partner på, er, når han eller hun ligger på hans eller hendes mave. Du kan sidde på din partners bagdel eller lige under på lårene. Din partner er nøgen eller har i det mindste ikke skjorte og lange bukser på. Det er bedst, hvis du heller ikke har for meget tøj på, fordi jeans føles ikke godt på nøgen hud. For eksempel kan du begge stadig have dine boksershorts eller trusser på. Sørg på forhånd for, at temperaturen i soveværelset er behagelig.

Trin 2, varm olien i dine hænder

Gnid dine hænder i olien for at varme den op. Der er intet mere skuffende end at se frem til en dejlig massage og derefter føle to kolde hænder på nakken eller føle kold olie hældes på ryggen. Så sørg for at både dine hænder og olien er varm.

Trin 3, start med nakke og skuldre

Selvom alle er forskellige, han vi mest spænding i nakke og skuldre. Derfor er det, det bedste sted at starte en massage. Selvom denne del af kroppen ikke nødvendigvis er erotisk, er nakken et erogent område. Glid fingrene med jævne mellemrum langs halsen, mens du ælter nakke og skuldre godt. Ligesom du f.eks. gør med brød eller pizzadej. Ved at være opmærksom på din partners kropssprog – eller spørge, om du har brug for at massere hårdere eller blødere – kan du være sikker på, at den anden person også kan lide det.

Trin 4, massér hele bagsiden af kroppen

Pointen med en sensuel massage er at massere hele bagsiden af kroppen og undgå straks at gå til kønsorganerne. Bagdelen skal være den sidste, der masseres, hvilket kommer efter at have masseret skuldre, nakke, ryg, arme og ben. Fra tid til anden kan du forsigtigt glide fingrene over hendes skamlæber eller hans testikler for at begynde at tænde din partner.

Trin 5, det er tid til fronten

Når din partner er helt afslappet, takket være massagen på bagsiden af kroppen, er det nu tid til den forreste del af kroppen. Igen er det vigtigt at springe over de mest følsomme pletter i starten. På denne måde opbygges intens, erotisk spænding, hvilket ikke sker, hvis du straks begynder at massere penis eller bryster. Begynd derfor at massere din partners arme og ben. Gå derefter til hofter, mave og bryst. Indimellem kan du drille brystvorterne eller kønsorganerne eller kærtegne dem forsigtigt. Men sørg for, at fokus først er på de andre dele af kroppen.

Trin 6, klar til den rigtige ting

Vi er 100% sikre på, at denne teknik fungerer til enhver sensuel massage. Hvis du kun forsigtigt har rørt ved din partners følsomme pletter fra tid til anden under massagen, vil din partner blive meget ophidset nu. Nu er det tid til at røre ved de mest intime områder af hans eller hendes krop. Varm lidt olie op igen, og lad den dryppe på hendes bryster eller brystet. Sug på brystvorterne, mens du masserer hendes bryster. Mænds brystvorter er også et følsomt område. Massering af penis med masser af olie giver ofte stor fornøjelse. Ved at sidde på din partners ben og bruge dine glatte hænder til at give ham et handjob, er du i kontrol, og du vil gøre ham vild af lyst.

Trin 7, afslut det, som du vil

Den måde, du tændte din partner på, tændte dig sandsynligvis også. Vil du fortsætte med at massere ham eller hende, eller vil det føre til sex? Det er selvfølgelig dit valg. Nyd det!