Gode råd til parforholdet

Gode råd til parforholdet

17/04/2021 Slået fra Af Admin

Findes der kønsdefinerede hobbyer? Det er selvfølgelig stereotypt, at flest kvinder strikker, og flest mænd er fodboldfans og går på jagt. Men sådan behøver det ikke at være.

Er du et i parforhold, og I savner at prøve nogle nye ting sammen. Måske elsker I at rejse sammen, men det er ikke muligt lige nu. Så kan en oplagt mulighed være at prøve hinandens hobbyer eller måske at få en helt ny hobby sammen.

Gå på jagt eller skyd på dåser?

Det kan være en ret sjov oplevelse at gå på jagt sammen. Selvom man ikke siger meget, så kan det være en intens og vild oplevelse at få sammen. Dog kan det være nødvendigt, at begge har jagttegn. Hvis man ikke ved endnu, om jagt er noget for en, så kan det være, I skal starte med at skyde på dåser, som man ser dem gøre i amerikanske film.

Husk altid at læse op luftgevær regler, inden I giver jer i kast med at bruge et luftgevær eksempelvis.

Gå i haven

Havearbejde kan blive sjovt for alle mennesker. Hvis man godt kan lide at nørde, kan det være en sjov hobby. Desuden er det noget, man nemt kan gøre sammen. Det er sjovt både at planlægge haven sammen, men også at se resultatet, når det så alt sammen spirer frem. Du kan for eksempel plante et kirsebær laurbær eller andre bærbuske eller frugttræer.

Det, vil børn helt sikkert også synes, er sjovt: at man kan spise haven.

Læs bøger sammen

En anden mulighed er at læse bøger sammen. I stedet for at læse hver jeres bog, kan man også prøve at læse en bog sammen. Det kan både være noget faglitteratur, hvor I bliver klogere, eller en god, underholdende bog, I kan grine af eller gyse af.

Tag ud i naturen

Det kan være rigtig sjovt at få naturoplevelser sammen. For eksempel kan I tage på sheltertur, vandreture eller lave bål en sommeraften. Det kan være super romantisk, måske lige bortset fra bållugten. I naturen kan I finde den ro, I måske ikke har så meget af i hverdagen.