Gør mere ud af det du har inden under og dit sexliv vil se anderledes ud

Gør mere ud af det du har inden under og dit sexliv vil se anderledes ud

24/01/2022 Slået fra Af Admin

Hvis flammerne i forholdet er blevet til gløder så kan det være du skal have lidt nyt på bålet. 

En af de ting der gjorde forholdet hot i starten, var nok uden tvivl det man tag på. Man gjorde sig lidt ekstra fin. Han tog sin pæne skjorte på og hun hoppe i det lækre lingeri og sin lille kjole. Den slags gør at man bare får mere appetit på den anden. 

Når forholdet så har kørt lidt tid, begynder det at aftage. Det er stort set sådan i de fleste forhold. Man begynder at gå mere og mere i sit hverdags tøj og måske endda i arbejdsbukserne. Det kan så hurtigt ende med at hun sidder i morgenkøbe og strikker, mens han ligger på gulvet i garagen med håndværkerrøv og pudser alufælge. Det er her man lige skal trække håndbremsen og huske hvad der egentlig er vigtigt. 

Naturligvis er det ikke kun frækt lingeri og tætsiddende skjorter der gør forskellen. Der skal også lidt mere til end det. Er man dog allerede i forhold, så er tiltrækningen der uden tvivl. Det betyder man skal blot krydre det hele lidt mere. 

Sexlivet holder forholdet sammen!

Hvis ikke sexlivet virker og man ikke er vilde med hinanden i sengen, så er man nok blot venner der lever sammen. Det er umiddelbart ikke den fedeste måde at leve på. For nogen er det måske, men for de fleste er det utrolig stressende. Så derfor skal man holde liv i flammen. Netop her kan frækt lingeri og de selvsiddende strømper være perfekt. Det kan også være der skal tilføjes noget sexlegetøj til legen, men uanset hvad det må være, så gælder det om at gøre det. 

Så facit er, husk at du skal gøre noget ud af dig selv for din partner. Det kan være netop det der skal til for at gøre forholdet hot igen.