Hellere med fly end bus

Hellere med fly end bus

23/06/2020 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Min søde mand har inviteret mig til Paris. Er han ikke bare dejlig? En lang weekend i Paris er, da ikke noget man siger nej tak til. Han har – dengang han var dreng – boet dernede, og han kender byen ud og ind. Og han taler virkeligt godt fransk. Det er en evne, jeg beundrer hos ham. Han kan uden nogen tøven veksle mellem at tale dansk, fransk, engelsk og tysk. Han behøver ikke at tænke over det. Han gør det bare. Måske er det derfor, han er så populær på sit job som udviklingskonsulent. Han arbejder med internationale projekter og har til dagligt brug for at tale de 4 sprog.

Flybilletter til Paris

Nu har han altså fundet på, at vi skal til Paris. Vi skal ned og nyde en sommerweekend. Vi skal gå lange ture og kigge på mennesker. Vi skal spise på små bistroer. Vi skal på indkøb. Mode. Og så skal vi naturligvis nyde at være sammen.
Han sagde, at han havde fundet flybilletter til Paris allerede i april, men dengang var han ikke sikker på det her med corona og den slags.

Afbestilt grundet Corona

Så han afbestilte de flybilletter, han havde fundet. Men nu, hvor vi næsten er inde i juli, og situationen dernede i Frankrig har forbedret sig kraftigt, har han mod på at komme afsted. Han fandt derfor et par billige flybilletter, som han købte på stedet. Vi skal naturligvis bo i den lejlighed, han har dernede. En lille 2-værelses. På 4. sal. Uden elevator. Vi skal afsted i den anden weekend af juli. Og vi kommer først hjem lige efter Bastilledagen. Heldigvis er der sørget for, at vi skal sidde sammen i flyet.

Det bliver så skønt. Lidt som en ekstra lille ferie. Vi har jo aflyst at tage på rigtig sommerferie i år. Der er ikke nogen grund til, at vi ikke kan holde en lang sommerferie herhjemme i Danmark.