Hurtig lån

Hurtig lån

19/12/2018 Slået fra Af Admin

Står du og skal bruge penge nu og her, så er et hurtig lån lige noget for dig. Det er nemt og ligetil at få et hurtig lån, se vores oversigt her på siden og find de lån du vil søge. Det er lynhurtigt at søge om disse lån, og du får pengene udbetalt hurtigt – deraf navnet hurtig lån.

Du ansøger direkte på nettet via et ansøgningsskema,  herefter sendes dit skema elektronisk til låneudbyderen der vil vurdere din ansøgning. Så snart lånet er godkendt får du hurtigt besked, direkte via e-mail. Det tager som regel mindre en 20 minutter før du få svar, og pengene har du herefter i løbet af 30 minutter.

Lån penge uden om banken

Derfor er hurtig lån også dit perfekte alternativ til at låne i banken. Det er meget forskelligt, hvor mange penge du kan låne, når det skal gå stærkt. Nogle låneudbydere vil udelukkende tilbyde dig lån op til 25.000 kr., mens du andre steder kan ansøge helt op til 300.000 kr. Du skal dog være opmærksom på, at jo mere du søger, jo længere tid kan det tage at blive vurderet. Skal du bruge pengene hurtigt, er det derfor en fordel at ansøge om et mindre beløb.

De steder hvor du kan optage et hurtig lån har altid et værktøj eller oversigt på deres webside, hvor du se eller beregne, hvor meget du skal afdrage med om måneden på dit hurtig lån, samt hvor mange måneder, det vil tage at betale det tilbage. Man skal huske at disse oversigter og låneberegnere udelukkende er vejledende, det endelige lånetilbud kan variere fra det, der angives på siden. Det skyldes, at din økonomi samt din tilbagebetalings-muligheder vurderes individuelt.

Lån uden sikkerhed

Vurderer udlåner, at du med stor sikkerhed kan betale dit hurtig lån tilbage, vil du normalt tilbydes en lavere rente og skal ikke stille sikkerhed for lånet. Omvendt vil renten kunne være højere, hvis du ikke vurderes til at kunne betale lånet retur i henhold til aftalen.

Der er den fordel ved et hurtig lån, at du ikke skal stille sikkerhed for lånet, læs mere om krav og dokumentation her. Det betyder, at du i mange tilfælde udelukkende skal kunne fremvise dokumentation for din månedlige indtægt.

Du undgår altså helt pinlige møder, som i banken hvor du bliver spurgt til at muligt imellem himmel og jord, før du kan få svar på dit lån. Med hurtiglån er det hårdt og lige på, du ansøger hurtigt, får svar hurtigt – det er kun tilbagebetalingen af lånet, der kan foregå helt i dit eget tempo.