Husk forsikringen!

Husk forsikringen!

04/01/2020 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Det kan koste dig alt at spare forsikringen væk! Forsikringer er forholdsvis tunge poster i ethvert budget. Derudover kan det være noget af en udfordring at finde ud af, hvilke forsikringer du skal have.

Men der er alligevel ikke noget at gøre, selvom du sikkert føler, at du kunne bruge dine penge på mange andre ting end kedelige forsikringer, som du måske oven i købet aldrig får brug for! Det kan være dyrt at spare forsikringen væk, så lad vær med det.

Det, du kan gøre for at spare så meget som muligt, er at være helt klar over, hvor meget du vil forsikre og hvor stor eller lille en selvrisiko, du vil risikere selv at betale, hvis uheldet er ude. Jo højere selvrisiko, jo billigere er din forsikringspolice.

Forsikringsselskaber i Danmark

Der er også god grund til at undersøge markedet blandt de mange forsikringsselskaber, der er i Danmark i dag. Der kan nemlig være meget stor forskel på priserne, der også tager hensyn til din adresse, postnummer og din alder. Ydermere er der flere forsikringsselskaber, der er specialiseret inden for forskellige kategorier og særligt, hvis du har specielle behov i forhold til forsikringen.

Der er altså penge at tjene på forsikringerne, hvis du forbereder dig grundigt. Hvis du er medlem af en fagforening kan du med fordel undersøge, om den har en særlig aftale med et forsikringsselskab. Det betyder ofte billigere forsikringer på både indbo, båd og køretøj. Det kan være dyrt at spare forsikringen væk, og nogle gange er det også ulovligt.

Hvis du for ejer en bil eller en båd, skal du have en lovpligtig ansvarsforsikring til speedbåd, hvis du skulle komme til at gøre skader på andre. Husk, at du med de rigtige forsikringer aldrig kommer til at opleve at miste alt uden mulighed for at kunne få erstatning. Det kan være dyrt at spare forsikringen væk – det kan nemlig koste dig alt.

Forsikringer kan være en forvirrende og besværlig ting at sætte sig ordentligt ind i. Det er de fleste danskere vist enige om. Det gælder naturligvis også for bilforsikringer, hvor især to af dem vækker forundring. For hvad er forskellen på ansvars- og kaskoforsikring på en bilforsikring?