Hvad er panserglas?

Hvad er panserglas?

02/06/2019 Slået fra Af Admin

Helt grundlæggende er Panser Glass, skærmbeskyttelse en type glas, som ved hjælp af kemiske teknikker er gjort stærkere end det glas, som vi normalt kender til. Man har fremstillet det, så det nemmere kan modstå ridser, slag og skrammer. Glasset er blevet gjort mere holdbart og mere sikkert, og det er derfor, at man bruger der på mobiltelefoner og tablets. Man fremstiller samtidig glasset med en klarhed på omkring 99 procent, så man ikke kan se forskel på, om der er panserglas på eller ej. Derfor er det for mange noget man bør overveje, hvis man ikke allerede har det på sin mobiltelefon eller tablet.

Hvorfor bruge panserglas?

Der er ingen tvivl om mobilens vigtighed i hverdagen. Den er meget vigtig når du er på arbejde, men også når det er du har fri, eller skal et sted hen. Den er vigtig, da du har de fleste vigtige informationer og apps på den. Derfor ønsker du ikke, at den går i stykker, da du så skal finde en ny mobil, da det er spild af tid i hverdagen. Du kan derfor beskytte din skærm meget, hvis det er du benytter dig af panserglas. Produceringen og fremstillingen af panserglasset er så seriøs og gennemført, at du er sikker på du får et godt produkt, som kan beskytte din mobil eller tablet, hvis nu du oplever, at uheldet er ude for dig.

Den danske kvalitet

Mange elsker at jagte den danske kvalitet, da produkter der er produceret dansk, som regel er af høj kvalitet. Det gør sig også gældende med panserglas, da du kan få den danske kvalitet, hvis det er du køber panserglas til din mobil eller lignende. Den gode arbejdsproces med produkterne er vigtig, og skræddersyningen til de forskellige mærker og modeller er vigtig, da man som kunde skal have den bedste beskyttelse. Man fremstiller panserglasset så det er op til 9 gange stærkere end almindeligt glas. Det er et markant tegn på det fokus der er på, at man vil skabe ordentlige og stærke panserglas, som er af meget høj kvalitet.

Fordele ved beskyttelse I høj kvalitet

I dag så er telefonen en af de vigtigste ting du har på dig. Ja den kan erstattes, men det er som regel der du har din kalender, dine beskeder, dine oplysninger og andet. Derfor er panserglas som regel en meget god investering. Hvis nu uheldet er ude, og din telefon rammer jorden eller lignende, så vil panserglasset sørge for, at din skærm ikke bare splintre som den normalt ville. Din mobil vil samtidig være bedre beskyttet mod sommerens varme, da det tempereret glas er lavet til, at det har lettere ved at tåle solens stråler og den varme.

Panserglas til mobiler og tablets

Der findes panserglas til de forskellige tablets. Du kan købe panserglas til iphone X, du kan også købe det til din tablet eller lignende. Der er mange som undervurderer panserglassets rolle, da det faktisk er med til at forlænge din mobils levetid.