Jeg er en primadonna

Jeg er en primadonna

03/09/2019 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Nu er vinterudsalget startet, og jeg benytter chancen. Jeg trænger nemlig til at få nyt undertøj – alt lige fra de hvide, simple trusser til det mere eksklusive lingeri. Jeg er storforbruger af det og vil ikke gå på kompromis. Det skal være af god kvalitet og sidde godt til min krop. Jeg har ikke noget imod, at det ikke er de nyeste og hotteste modeller, jeg køber, så udsalg er en god chance. Budgettet er lagt, og benytter jeg udsalgsperioden, så får jeg mere for mine penge. Så simpelt er det.

Udsalg på PrimaDonna

Jeg har set, at der er Primadonna udsalg. Jeg har tidligere købt lingeri af det mærke. Jeg er udmærket tilfreds med kvaliteten – og snittet de laver trusserne og bh’erne i. Primadonna har også noget lækkert badetøj, ved jeg.
Jeg skal have undersøgt, om noget af det også er på udsalg. Jeg kender jo en escortpige i Aarhus, der nok kunne være interesseret.
Her, hvor jeg bor ved middelhavet, bruger vi nemlig også meget badetøj. Det er rart at kunne skifte fra vådt til tørt. Selvom her kan være meget varmt, så kan det være rigtigt ubehageligt at have vådt badetøj på – især hvis vi går hen til strandens fisketaverna for at spise frokost efter morgenens dukkert. Det er meget almindeligt, at man bare lader sine ting blive liggende nede ved stranden, smider en pareo eller kaftan over sig og sætter sig op på tavernaen. Så det er rart at kunne skifte til noget tørt badetøj. Så er man også klar til eftermiddagens dukkert!

Fordi vi går på fisketaverna i badetøj, er det lidt vigtigt, at også badetøjet er pænt, og sidder godt på kroppen. Det synes jeg, Primadonna klarer fint. Deres bikinier har god pasform næsten tidløst design. Det er vist kun farverne, der kan afvige fra, hvad moden dikterer, hvis man ikke køber den seneste model. De har heldigvis badetøj i farver, som aldrig går af mode: rødt, sort, blåt.

Det, som jeg godt kan lide ved deres designs, er, at de er meget feminine. Det er flot badetøj, men ikke for provokerende. Vi har ikke helt den samme strandkultur som fx brasilianerne. Vi er lidt mere konservative om, jeg så må sige her i landet.

Lingeri er lækkert

Det er bare cool, at jeg kan vende tilbage igen og igen til den samme shop, som jeg køber mit undertøj og lingeri hos. Jeg har altid været tilfreds med produkterne, som jeg har købt hos dem.
Min bedste veninde har spurgt mig om, hvor jeg finder Primadonna badetøjet. Det kan nemlig ikke købes i en fysisk butik her i byen. Vi har nemlig ledt efter det, når vi skal ud og shoppe. Jeg plejer at sige til hende, at det er en hemmelighed.
Men måske skulle jeg bede hende om at sende mig sine størrelser, så kan jeg bestille en bikini til hende. Hun har nemlig fødselsdag om et par ugers tid. Det vil da være en god gave at give hende. Jeg håber bare, at postvæsenet her i landet ikke strejker, så pakken kan nå frem til mig. Hun skal da have sin fødselsdagsgave til tiden.