Kan du virkelig få et lån trods RKI registrering?

23/09/2019 Slået fra Af Admin

Åbenbart, ja. Umiddelbart virker det som umuligt. Fordi meningen med en RKI registrering er at vise verden hvem der er kendt som dårlige betalere. Du kan kun blive registreret i RKI, enten ved en domstol beslutning, eller ved selv at indrømme at du ikke har betalt en gæld. Og her er det ikke nok med, at du har glemt et afdrag, eller to.
Folk bliver registreret som dårlige betalere, når de trods gentagne rykkere ikke har betalt hvad de skylder. Det kan være husleje, skattegæld eller anden gæld til det offentlige, kreditafbetalinger, ubetalte varekøb og meget mere. Men det er aldrig bagateller.
En RKI registrering er et signal til alle kreditorer at det er en dårlig ide at låne penge til denne person.

Hvorfor vil lånydere tilbyde lån til RKI registrerede?

Det gør de nok fordi de vil være venlige og hjælpe folk i nød. Den tror du ikke på?
Nej, det skal du heller ikke. Når lånydere tilbyder lån trods RKI registrering, så gør det det fordi det kan betale sig for dem. De er sig meget bevidst om at det er en højrisiko forretning. Men de har råd til at ansætte kloge hoveder. De har regnet sig frem til, at det er en god forretning alligevel – læs mere her. Lån trods RKI er typisk kun små og med kort løbetid. Du kan få pengene hurtigt, og uden at der stilles spørgsmål. Men det forventes også at du vil tilbagebetale dem indenfor ganske kort tid.

Små, hurtige lån

En hurtig kontantindsprøjtning igennem et kviklån kan sagtens redde dig ud af en momentan økonomisk knibe. Bare du er opmærksom på, at det har sin pris. Du skal betale tilbage til aftalt tid, ellers vinker der strafferenter. Og så kan det blive en meget dyr fornøjelse.
Hvis du mener, du skal låne penge på trods af en RKI registrering, så gør det med omtanke.