Lækre dufte til mænd

Lækre dufte til mænd

08/11/2019 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Vil du gøre et godt indtryk på en potentiel partner, så er dufte et rigtig godt sted at starte. Vi mennesker danner en stor del af vores indtryk gennem lugtesansen, og det er blandt andet også en af de sanser vi husker allerbedst med. At bære en fantastisk duft, kan derfor gøre sig særligt bemærket blandt din omgangskreds og være med til at gøre et godt indtryk på det modsatte køn.

Dufte kan altså mere end blot at få dig til at dufte godt, de kan nemlig ydermere fungere som et værktøj til at understrege din karakter eller hvordan du ønsker at blive opfattet udefra. På hjemmesiden Luxplus er alle dufte til mænd presset helt i bund, så du har mulighed for at prøve dig frem med forskellige herlige dufte, så du kan finde din nye signaturduft, som afspejler dig bedst.

Hvilken duft skal du vælge?

Dufte kommer i mange forskellige varianter og typer af dufte som eksempelviss Eau de Parfume, Eau de Toilette, After shave, Eau de Cologne og deodorant. Som du nok kan høre, er der rigtig mange muligheder inden for dufte, som du frit kan vælge imellem. Duftene kan alle bruges forskelligt alt efter, hvilken intens eller frisk duft du går efter. Til hverdagsbrug kan du sagtens slippe afsted med en velduftende deodorant, Aftershave eller Eau de Toilette parfume, da denne parfume variant ikke vil holde på huden hele dagen, men blot kaste en behagelig og mindre intens duft af sig. En Eau de Toilette parfume består blot af 5-15% aromatiske forbindelser, hvilket gør den mere mild og anvendelig til dagtimerne.

Skal du i byen eller til et arrangement, hvor duften gerne må være mere intens og skal holde hele natten, så er en Eau de Parfume det helt sikre og rigtige valg for dig. En Eau de Parfume er i langt højere grad en mere koncentreret duft, hvilket gør, at den kan duftes på huden i mange flere timer end de øvrige dufte. Eau de Parfume består af 10-20% aromatiske forbindelser, hvilket gør denne duftvariant langt mere koncentreret end sine søstre dufte.

Få parfumen til at holde længere

Hvis du vil sikre dig at din parfume holder hele natten, men vil undgå at sprøjte dig til i Eau de Parfume, så kan du roligt bygge din duft op i stedet. Måden hvorpå du gør det, er ved at benytte flere produkter med den samme duft, for at duften på den måde forbliver på huden i længere tid uden at virke for intens. Prøv eksempelvis en deodorant og parfume med din nye signaturduft og måske en bodywash eller aftershave, som indeholder de samme duftnoter. Hvis du bygger din duft op ved hjælp af flere produkter vil du med garanti stadig kunne dufte din yndlingsparfume til den lyse morgen.

Billige dufte og parfumer til mænd på Luxplus

Parfumer og dufte er altid et stort hit både blandt kvinder og mænd og hvem elsker ikke at blive forkælet med en fantastisk duftgave. På Luxplus har de skruet priserne helt i bund på alverdens skønne og populære dufte, så du kan forkæle manden i dit liv med skønne maskuline duftnoter.