Mange vinduer på Østerbro

Mange vinduer på Østerbro

09/10/2018 Slået fra Af Admin

“Hold nu kæft mand – der er mange vinduer på Østerbro” – det var, hvad Erland sagde, da han kom hjem efter den første arbejdsdag hos den mest populære og kendte vinduespudser på Østerbro: MEM. Og vi grinede jo lidt af ham, for han er bestemt ikke sådan at imponere med sin baggrund som vinduespudser af ikke blot huse men også busser! Ja – du læste rigtigt: Erland har en fortid som busvinduespudser 🙂

Beskidte vinduer

Store busselskaber – de rigtigt store af slagsen – har jo egne vaskehaller og et mandskab til at holde busserne rene. Og der, hvor Erland slog sine folder – nemlig hos Stadtbus Flensburg – tidligere, var der rigelig med sideruder og bagruder at pudse. Egentlig var det ikke en specialiseret person, der stod for det, før Erland kom til. Værkføreren i Flensburg opdagede hurtigt, at han ikke blot var hurtig til at pudse vinduer, men at ingen gjorde det bedre end ham.

Derfor fik han status som ham, der pudsede alle vinduerne i alle busserne. Uden striber og i en fart.

Fra Flensburg til København

Så kom Lisa ind i Erlands liv. Og hun er københavner med stor K. Det er ikke så tit, man ser forhold mellem en ærke-sønderjyde og en rigtig stenbropige, men de to faldt pladask for hinanden.

At Erland blev blød som smør af hende, er i dag en kendt “hemmelighed”, og der var da heller ikke mange, der blev overraskede, da Erland meddelte, at nu flyttede han til København for at leve med Lisa.

Det var jo oplagt. at han skulle arbejde med det, han åbenbart var så genial til – nemlig at pudse vinduer. Og han startede faktisk med at kigge efter en vinduespudser i Greve, men han endte altså et helt andet sted. Og det var hos firmaet MEM Polering, der jo er et landsdækkende firma med speciale i vinduespolering.

Om han på et tidspunkt kommer tilbage til det sydlige Danmark er nok svært at sige – men vi ved, at han er glad for sit arbejde hos MEM, og man må jo sige, at der er vinduer nok at tage fat på i København, ikke?