Røgmaskiner giver effekt

Røgmaskiner giver effekt

24/05/2022 Slået fra Af Eskild Strudsberg

I de sidste uger har der været rigtigt mange events, der sigtede på at støtte det ukrainske folk. Der har været taler, der handlede om demokrati og frihed. Der har været koncerter af alle mulige slags. Indtægterne fra mange af koncerterne er gået direkte til at sende hjælp til Ukraine. Nu ved jeg ikke, om du har det lige som jeg, men jeg kan godt lide at hjælpe folk i nød. Måske donerer du også til forskellige organisationer, der gør et godt stykke arbejde. Men du kan også godt lide at få noget tilbage for de penge, du giver. Så når der er koncert, hvor et band, du kan lide, er med, så betaler du gerne for billetten. Især når du, ved at pengene går til et godt formål.

Koncerter

Nu er det sådan, at du har været til adskillige koncerter i de sidste uger – fordi du er kæmpefan af et band, og følger det næsten overalt. Det var med til at give koncerter i flere byer her, så det var oplagt, at du tog med til koncerterne. Den første, du deltog i, var ikke så godt arrangeret. Der var problemer med lyden. Men folk ignorerede det og fik alligevel en fest. Den anden koncert var fantastisk. Der var både god lyd og mange effekter. Lysteknikerne havde gjort et godt stykke arbejde. Der var også massevis af effekter – sådan med røgmaskiner, der blæste røg ind over scenen – både fra venstre og højre side – imens bandet spillede. Der var indslag med mindre kendte bands, og der var ikke ret lange pauser. Gang i den. Alle fik en fest.
Og ja, det er jo en del af at gå til koncert: Det skal gerne udvikle sig til en fest.

Din egen røgmaskine til privat brug

Du fik da også idéer til, hvordan du kan få en god fest, næste gang du skal holde én. Og det skal du jo allerede i næste måned. Din idé går nemlig ud på, at du vil købe en røgmaskine, som kan blæse røg ud over dansegulvet (den overdækkede terrasse). Problemet er bare, at du har ikke set nogen steder i de byer, du ofte besøger, hvor der er salg af røgmaskiner. Og du er faktisk i tvivl om, hvor du skal henvende dig. Hos en isenkræmmer – eller i en spøg-og-skæmt forretning? Eller skal du ind til en specialiseret forretning, der sælger festudstyr?

Find den bedst online

Du skal ikke til isenkræmmeren eller i en spøg-og-skæmt forretning. Du skal på internettet. Det er det nemmeste for dig. Og søg du bare efter ”Billig røgmaskine”, så vil du se, at du kan købe røgmaskiner, der kan tilfredsstille ethvert dansegulvs behov. Du kan købe små eller store røgmaskiner. Størrelsen, ja, den afgøres af, hvor meget røg, den kan blæse ud og i, hvor mange kubikmeter. Umiddelbart vil jeg antage, at du har brug for en lille røgmaskine. Den er ikke dyr. Og fordelen er, at den bliver sendt til dig. Du kan vælge, om du vil hente den i en pakkeshop – eller om du vil have den bragt til din dør.