Sådan gør du rengøring meget lettere

Sådan gør du rengøring meget lettere

14/04/2019 Slået fra Af Admin

Bryder du dig heller ikke om at bo blandt skidt og snavs? I så fald er du bestemt ikke den eneste! Desværre synes mange bare, at rengøring er en rigtig sur pligt, der bare skal overstås. Det kan derfor være noget af en overvindelse at tage sig sammen til at få gjort lejligheden eller huset rent.

Men det behøves slet ikke at være så surt at gøre rent. Det handler bare om at gøre det nemt for sig selv. Læs med her, og få tre tips til hvordan du får gjort rengøringen meget nemmere.

Tag rengøringen i opløbet

Får du også nogle gange udskudt rengøringen i så lang tid, at du ender med at skulle bruge flere timer på det når du så endelig tager dig sammen? Det er der nemlig mange der gør, og det er ikke den bedste rengøringsstrategi, når man taler om at gøre det lettere for sig selv.

Rengøringen bliver noget som hurtigt er overstået hvis man tager det i opløbet. For at tage det i opløbet gælder det altså om, at man ordner noget så snart man kan se det.

Sæt derfor med det samme din tallerken i opvaskeren, og smid med det samme håndklædet i vasketøjskurven.

Gør de små ting til en rutine, og så fylder de ikke så meget i dit liv. Du kan for eksempel gøre det til en rutine at du hver aften lige tørrer bordpladen i køkkenet og spisebordet over med en våd klud. På samme måde kan du også gøre det til en rutine at du for eksempel hver torsdag tager støvsugeren frem og går en runde med den.

Invester i en robotstøvsuger

Ligesom det er en næsten livsændrende at få en vaskemaskine efter at have været vant til at skulle rundt om hjørnet til møntvaskeriet, er det også et helt fantastisk øjeblik når man får sin første robotstøvsuger.

Den lille automatiske støvsuger som vil futte rundt på dit gulv, vil meget hurtigt gå hen og blive din nye bedste ven. En robotstøvsuger vil nemlig spare dig for en masse rengøring – og dermed en masse tid!

Der findes en masse robotstøvsugere derude, og det er næsten selvsigende at ikke alle er lige effektive og lige gode. Robotstøvsugerens kvalitet har nemlig rigtig meget at sige, og det kan derfor stærkt anbefales at du køber en god robotstøvsuger fra starten af, som du ikke skal ud og udskifte hurtigt igen.

Hav færre ting stående fremme

Det sidste råd kan være svært at skulle følge, især hvis man er vild med pyntegenstande. Når man har en masse pyntegenstande, vil man også komme til at skulle bruge rigtig meget tid på at støve dem af. Hvis man gerne vil slippe for en masse rengøringsbesvær, er det derfor en rigtig god idé at begrænse de ting man har til at stå fremme.

Det betyder ikke, at man helt skal droppe at have fine ting på hylderne. Man skal i stedet overveje, hvor meget man har lyst til at gå rundt og tørre støv af. Få råd til at alle de fede ændringer med Laanr.dk