Sådan udvider du dine kunstneriske evner med inspiration fra sydens kunstnere

Sådan udvider du dine kunstneriske evner med inspiration fra sydens kunstnere

17/06/2021 Slået fra Af Admin

Hvis du sidder og er i tvivl om hvad du kan bruge spray maling til, så bør du kaste blikket herned i et par minutter. Med udgangspunkt i sydens ideer, giver vi dig tips til hvordan du kan lade dig inspirere af sydens folk.

Spray maling giver dig mere end du regner med

Først og fremmest, så er der ingen tvivl om at farver kan puste liv i alle rum og atmosfærer. Det kan godt være at du kan lide at bruge en pensel og en rulle, men måske har du aldrig tænkt over hvad du kan kreere med en simpel dåse spray maling. De ting du ikke kan gøre med en pensel og en rulle, kan du gøre spray maling, og måske endda endnu mere. Spray maling giver dig mulighed for at lave noget anderledes og noget mere unikt. Hvis du nyder godt af de sydlige kunstværker på gaderne i lande som Italien, Spanien, Frankrig og andre, så betyder det at du har en lille forkærlighed for den slags kunst. Denne kan du selv kreere med spray maling.

Pust liv i dine blomster

En anden ting som flere danskere gør, er at spraymale blomsterne derhjemme. Det er en trend som vi har overført fra de sydlige lande, hvor folk på daglig basis spraymaler deres blomster i buketten eller stueplanterne. Det kan lyde tåbeligt, men helt dumt er det dog ikke, for hvis man elsker variationer af farver i sit hjem, så er det en fremragende måde at få det på. Nogle foretrækker at have forskelligfarvede møbler i deres hjem, men vælger i stedet at pifte hjemmet op med at spraymale blomsterne. Det er endnu en meget kreativ måde at bruge spray maling, som du kan benytte dig af, takket være sydeuropæerne, som i mange år har givet inspiration til de kolde lande i Skandinavien.

Forvandl dine billedrammer til kunst

Nu går vi videre til en anden trend, som vi har fået fra syden, særligt franskmændene. Franskmændene er kreative mennesker, men trenden med at spraymale billedrammer startede med at folk ikke ønskede at betale mange penge for at få nogle specialdesignede rammer til deres hjem, så derfor begyndte mange at tage sagerne i egen hånd og dermed spraymale deres rammer. Resultaterne kan være helt fantastiske, og ikke mindst kan det give et stilfuldt look i hjemmet med nogle unikke nuancer. Det er endnu en måde at være kreativ på med en dåse spray maling.

Giv dit loppefund et nyt liv

Sydeuropæerne er nogle kloge mennesker, og naturligvis fik de ideen at spraymale genbrugsfund. Ofte ser vi, at man har købt nogle vaser, krukker og forskelligt keramik, som man så har givet en god omgang spray maling. Her kan spray malingen forvandle selv de mest almindelige vaser og krukker, hvis bare man har fantasien på det rette sted. Du kan få nogle meget unikke resultater, og så sidder du tilbage med noget som ingen andre ejer, men kun du.

Kom et skridt tættere på dit næste kunstværk

Hvis du lige nu ikke har noget spray maling i hjemmet samt mangler lidt mere teknisk vejledning, så bør du afsætte tid til overvejelse. Noget spray maling passer bedre til specifikke overflader end andre, så derfor er det vigtigt at kende egenskaberne. Besøg Maling.dk for at blive klogere på spray maling.