Style dit outfit med seler 

Style dit outfit med seler 

16/04/2021 Slået fra Af Admin

Style dit outfit med seler 

Seler til mænd er den anderledes mulighed for en, som ønsker at holde bukserne oppe. Mange benytter i dag bælter for at holde bukserne oppe, her hos os ved vi godt hvorfor seler er uundværlige at have i sin garderobe. Fordi det er ikke blot et spørgsmål om funktionaliteten i at holde sine bukser oppe. Det kan nemt ligeledes være for at sætte sit eget personlige præg på sit look og her er seler til mænd en lækker løsning.  

Startede som undertøj.  

Seler til mænd var til at starte med en almindelig del af undertøjet, da man satte det inden under trøjen for at holde bukserne oppe og var ikke set som værende anstændigt anvendt at have uden på sin skjorte som man efterfølgende gjorde. Selerne oven på skjorten var startede til at sætte detaljen på sit outfit og dermed skille sig ud og det blev hurtigt et fortrukken valg at seler til mænd blev påført uden på skjorten.  

Anvendes til alle typer for sociale sammenhænge 

Seler til mænd er nu et mere unikt valg at benytte, da det skiller sig ud fra andre og giver en muligheden for at kunne skille sig ud og kan bruges til flere bryllupper for at sætte ens eget personlige punkt på sit look. Her kan man samtidig vælge i mellem en flere forskellige modeller af seler og forskellige farver, som derved får en til at skille sig ud og fuldende sit look.  

Specialiseret valgmuligheder 

Hos BalderClothes har vi valgt at gøre et mere traditionelt produktkatalog og fører dermed i de mørkere farver som grå, sort og blå. Da det er med til at gøre en kontrast til de klassiske lysere skjorter, som mange har inden under seler til mænd.  Men kan også sagtens bruges, hvis man bare vil have en mindre kontrast til sin skjorte. 

Ønsker man et unikt varemærke? 

Ønsker du måske lidt identitet eller en del af dit klædeskab, som er med til at skille dig ud fra de andre. Så kan seler til mænd være en svaret, da seler snildt kan blive ens kendetegn for hvem du er og derved giver dit look et personligt præg. 

Uskrevne regler 

Der er som sådan ej nogle regler om at man ej kan anvende seler til mænd sammen med en livrem, dog er det en uskreven forståelse, at det ikke giver mening at benytte disse to bukseholdere på samme tid. som det i dag er blevet til. Når bare du overholder denne uskrevne lov er det kun tankerne, som stiller grænser for hvad man kan benytte med seler til mænd. Almindeligt er seler til mænd en accessorie, når du skal have en smule finere mondering på og derved er seler til mænd tit anvendt uden på en skjorte, men har man en flot bluse eller t-shirt, uden mønster ligeledes være en fin løsning.  

Det hitter igen 

Seler til mænd er ved at finde sin vej tilbage til hvad, som er moderne og dermed kan du være blandt de første til at bringe dem tilbage på moden. Vi elsker selv denne fashion udvikling og har dermed et sortiment af seler til mænd, så du har valget for at vælge netop de seler, som passer til ens personlige look.