Uden dokumentation

Uden dokumentation

19/06/2019 Slået fra Af Admin

Lån penge uden dokumentation hos Lån-sikkerhed.dk er rent faktisk muligt på nettet, når det gælder mindre lånebeløb på op til nogle få tusinde kroner. Lån penge uden krav er langt hen ad vejen også muligt, på nær når vi snakker RKI.

Det eneste krav, som alle finansieringsselskaber stiller, er, at du ikke er registreret i RKI Experian, mere om det senere i vores låneguide. Lån penge uden dokumentation er altså muligt, men kun ved mindre forbrugslån. Ved større forbrugslån er der ingen finansieringsselskaber, der tør løbe risikoen ved at yde lån uden dokumentation.

For at blive godkendt til et større forbrugslån eller en anden type finansiering, skal finansieringsselskabet have indblik i din økonomi. Du skal kunne dokumentere din indkomst (seneste 3 lønsedler), udgifter, gæld samt om du står registreret i RKI.

Krav til låntager

Som udgangspunkt kan du gå ud fra, at finansieringsselskabet vil stille 4 krav, som du skal opfylde for at kunne låne penge. De 4 krav er følgende:

 • Lån penge nu fra 18 år
 • Fast indkomst
 • Dansk statsborger
 • Ingen RKI

Har du prøvet at låne penge i banken, vil du vide, at ovenstående 4 krav er yderst lempelige. De fleste, som ønsker kredit, vil derfor kunne leve op til kravene og dermed få godkendt finansieringen. Lån penge på nettet har altså aldrig været nemmere, og det kan du nyde gavn af!

Låneansøgning

Når det gælder låneansøgningen ved online forbrugslån, så bliver det næppe hurtigere og mere enkelt. Du udfylder den simple låneansøgning med navn, adresse, telefonnummer og alder og slutter af med at underskrive med NemID.

Efter du har underskrevet med NemID, går der cirka 30 sekunder, før du får svar. Derefter er det ellers bare at vente et par timer på, at pengene bliver overført til din konto; det bliver vel næppe meget nemmere?

Lånetyper på nettet

Der findes et utal af lånetyper på nettet, som alle har det til fælles, at de ikke har en omfattende kreditvurdering, og de udbetales med det samme. Billige lån på nettet kaldes blandt andet:

 • Kviklån
 • SMS lån
 • Mobillån
 • Minilån
 • Forbrugslån
 • Hurtig lån
 • Lynlån
 • Mikrolån

Det, som adskiller de mange typer af online lån, er størrelsen på lånebeløbet samt løbetiden. Man kan altså opdele de forskellige typer i små lån og store lån, som differentierer sig på følgende måde:

 • Små lån er blandt andet kviklån, som har en løbetid på mellem 15-45 dage. Lånebeløbet ligger typisk på få tusinde kroner, og grundet den korte løbetid er renten højere.
 • Store lån er blandt andet forbrugslån, som har en løbetid på op til 12-15 år, læs mere på Forbrugslån Online DK. Lånebeløbet er op til flere hundrede tusinde kroner, og renten på disse lån er noget lavere grundet den lange løbetid.

Oversigt og sammenligning af tilbud på lån af penge

Her hos Trygt.dk er vi udmærket klar over, at lånemarkedet er en ren jungle at finde rundt i. Af samme årsag har vi lavet en komplet oversigt med sammenligning af lån, så du ikke skal spilde en masse tid på at surfe internettet tyndt.

Bedste lån

Ved at benytte dig af vores oversigt hvor vi sammenligner lån, kan du nemt og hurtigt finde det bedste lån til dig og dine behov. Vi ønsker, at du skal finde Danmarks billigste lån, og det kan du ved hjælp af vores oversigt.

Brug nogle minutter på at få overblik over, hvad hver enkelt udbyder tilbyder af lån og til hvilken rente. Vi har samlet alle låneudbydere, så du skal blot finde det bedste lån og klikke “Ansøg”. Husk, det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om billige lån, og du kan sagtens ansøge hos flere udbydere samtidigt.