Vandballoner som da vi var lille 

Vandballoner som da vi var lille 

20/03/2021 Slået fra Af Admin

Vandballoner som da vi var lille 

Som barn elskede jeg balloons, når vi skulle ud og spise på forskellige restauranter. Det var især, når vi skulle på Jensens Bøfhus, hvor ballonen ikke kun var vandalegetøj, men de var faktisk var en del af restaurant oplevelsen. På denne restaurant kunne man få stabile bøffer, og som en del af oplevelsen kunne jeg få tilladelse til at beholde ballonen, som man modtog når vi ankom til spisestedet. Når man sad på stolen kunne vi opservere loftet som var dækket af balloner over det meste, dette gjorde stemningen sindssyg fed. ballonen er noget af det bedste fra min unge dage, og ballonen optræder ofte i løbet af mit liv, og ballonen er ofte en del af alle vores fejringer.  

Ballonen kan for mig være flere forskellige objekter. Man har eksempelvis balloons som vandlegetøj næsten hver eneste sommer, hvor vandkampe med kusinerne og andre bekendte var en fast ting. Her producerede vi så mange vandballoner vi overhovedet kunne, så vi med vores vandlegetøj kunne producere de bedste oplevelser i solen sammen med vores brødre. Som et element af vores tradition, fandt jeg ud af, at vi kunne skaffe redskaber so kan assistere en med hurtigt at lave mange balloons samtidligt, så du bare kan begynde på den fede del af processen. ballonen er stadig sjove udendørs legetøj selv eftersom man nu er blevet voksen. Faktisk er vandlegetøj faktisk stadig vanvittig underholdende, specielt når der her i sommervarmen skal afholdes sociale arrangementer, hvor du kan kombinere det danske vejr, magic balloons og øl, og derved gør dine fester det yderligere sjov.  

Vandballoner til de fleste begivenheder 

Ballonen behøver ikke nødvendigvis at være relateret til vandlegetøj. Balloons er gode til festlige begivenheder, såsom til fester. Vi vil normalt at skaffe mig ofte masser af en del forskellige balloons, hvis det er undertegnet, som er ansvarlig som værtskab for de sociale arrangementer. Vores kammerater er som ofte virkelig begejstret med den begivenhed, som jeg lykkes med at lave med magic ballons. Det kræver selvfølgelig en del ressourcer, hvis vi alane skal oppuste alle disse ballonen uden hjælp. Men jeg har opserveret, at I uden problemer kan købe disse fede ballonen, hvor du faktisk kan producere en del samtidigt, så du sparer en masse tid i processen!  

Jeg tror, at jeres store begrejstring for balloons stammer fra vores yngre  dage, hvor dine forældre tit gjorde stor brug af vandballoner, som en måde af fejre os. Ballonen blev brugt til at gøre huset hyggeligt, så en del af gæster virkelig fik lukket deres øjne op, når de ankom til arrangementet. Tilfældigvis er jeg et sommerbarn, og vandballoner har også oftes været en del af vores lege til min fødselsdag. Der blev derfor tit anskaffet vandballoner ind til den helt store fight, hvor vores udendørs legetøj blev en kæmpe succes blandt mine bekendte, som ivrigt deltog i vandkampen om sommeren. Jeg anskaffede  balloons gennem en side, hvor de kunne bestille sindssygt mange vandballoner til festen. Så utrolig mange balloons at vi endda havde til flere uger, hvor børn fra hele landsbyen kunne deltage i en kæmpe udendørsleg.