VVS online

VVS online

04/08/2020 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Nå, så er jeg også blevet sendt hjem fra arbejde. Jeg har fået min lap top med mig hjem, og vi har fået installeret alle de her apps og programmer, så vi kan kommunikere med hinanden gnidningsløst. Helt ok – ja faktisk lidt rart at tænke på, at jeg i de næste par uger skal være herhjemme.

Det giver lidt ekstra tid til familien, og det er jo ikke dårligt. Det er heller ikke dårligt at tænke på, at jeg faktisk sparer ret mange penge på benzin i de kommende uger. Der er jo ikke nogen grund til, at jeg kører bil. Vi skal jo holde os hjemme.

Badeværelset

Men det er også bekymrende. Mest tanken om, at smitten kan sprede sig til alle. Tallene er jo ikke på vej i den gode retning. Men der er også en positiv side af sagen her med Covid-19: Jeg tror, jeg kan finde tid til at få ordnet badeværelset i en af de kommende weekender.

Man kan jo heldigvis stadig handle via internettet. Og da jeg ikke skal bruge to timer, hver vej for at komme på arbejde, så bliver der nogle ekstra timer, som skal bruges til noget.
Så et projekt vil som sagt være at få badeværelset sat i stand.

Jeg behøver ikke at bruge så meget tid på at se på billig VVS online, fordi jeg ved allerede, hvad jeg har brug for. Nogle armaturer og nogle klinker. Så dem, kan jeg bestille hurtigt. Det er almindelige, gængse produkter, som de fleste VVS handlende har på lager. Jeg skal bare finde én med hurtig levering. Så når produkterne ankommer, kan jeg stille dem op i badeværelset, og så kan jeg starte projektet, når jeg har lyst til det.

Nu er det bare sådan, at jeg er natur ikke er det mest organiserede menneske. Jeg har brug for tid til at tage mig sammen til at starte et projekt. Så når varerne jeg har bestilt online, kommer, så håber jeg, at jeg er i fasen, hvor jeg også vil udføre projektet.

VVS online

Det er noget, jeg har talt med min kone om. Hun kender mig alt for godt. Hun ved, at når jeg siger, at jeg har kigget på fx VVS online, så vil hun gerne se, at jeg faktisk også udfører projektet, som jeg har i tankerne. Vi har nemlig mange ting lagret op nede i kælderen fra projekter, jeg ikke har udført, men i den grad fået varer hjem til. Fx brædder til den nye terrasse.

Så inden jeg fortæller min kone, at jeg faktisk har fundet en butik med billig VVS online, så skal jeg lige have lavet en plan for, hvordan jeg organiserer min tid herhjemme. Det er jo lidt usædvanligt. – Altså situationen vi er i lige nu.

Måske får jeg slet ikke tiden til at ordne badeværelset? Min kone har jo også sine egne projekter, og måske skal jeg være til stede for børnene, når hun laver sine? Det gør jeg gerne. Men foreløbig, så bestiller jeg altså de armaturer og klinker. 

VVS er jo ikke bare rør og fittings, men kan også være varmepumper og jordvarmeanlæg. Når det kommer til at spare penge på varmeregningen, så er en varmepumpe pris: Bedste-varmepumpe.dk og et jordvarmeanlæg pris: Jordvarmeanlæg.dk løsningen.

Kilder og referencer: Bedste-varmepumpe.dk og Jordvarmeanlæg.dk