Aalborg og fysioterapi

Aalborg og fysioterapi

13/06/2018 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Nu kan jeg i hvert fald se, at det var et godt råd, jeg fik af en af mine kolleger, Ingelise, da jeg fortalte hende om mine tilbagevendende anfald af hovedpine, som har plaget mig flere måneder. Ingelise fortalte så, at hun sidste år, da hun var gravid, havde fået en meget effektiv behandling af rygsmerter i Aalborg, hvor hun bor.

Hun havde fået behandlingen på en klinik, der hedder Vejgaard Fysioterapi, og hun havde selv været meget begejstret for behandlingen, som allerede efter nogle få besøg på klinikken helt havde fjernet de rygsmerter, hun havde pådraget sig under graviditeten. I venteværelset havde hun i øvrigt snakket med en anden patient, som netop gik til behandling af hovedpine, og vedkommende havde også rigtigt gode erfaringer med behandlingerne.

Så jeg valgte at søge på nettet efter Vejgaard Fysioterapi i Aalborg og fandt også hurtigt telefonnummeret, så jeg kunne ringe og få en tid. Og jeg skal da love for, at det gik hurtigt, for jeg fik en tid allerede dagen efter.

Den fysioterapeut, jeg var inde hos, undersøgte mig ret kortvarigt, hvorefter han konkluderede, at min hovedpine nok stammede fra en nerve, der var kommet i klemme mellem et par af mine nakkehvirvler. Og det skal du være godt tilfreds med, sagde han, for det er et problem, som vi sagtens kan løse.

Efter lidt massage i nakken blev jeg placeret på en stol, og et apparat på væggen sørgede for at trække mit hoved opad, mens fysioterapeuten forklarede mig, at det handlede om at skabe luft mellem nakkehvirvlerne, så den nerve, der var kommet i klemme, kunne slippe fri igen.

Han nævnte også, at der skulle flere behandlinger til, så jeg måtte se i øjnene, at jeg nogle gange mere var nødt til at køre til behandling for hovedpine i Aalborg. Det var selvfølgelig lidt irriterende, da jeg bor i Frederikshavn og derfor har et stykke vej at køre. Men når bare det hjælper, gør det jo ikke så meget.

Og det hjalp heldigvis. Næste gang jeg var i klinikken, kom jeg lidt i god tid og måtte sidde lidt i venteværelset. Her talte jeg med en ældre herre, som var vældig godt tilfreds med den klinik. Han lagde ikke skjul på, at det var her, man fik den bedste behandling af slidgigt i Aalborg, for han havde efter flere år med mange smerter i knæene fået det langt bedre, fortalte han.

Det passede faktisk fint med mit eget indtryk af den klinik, og det kom til at passe endnu bedre, da jeg var færdig med mine behandlinger, for min hovedpine forsvandt fuldstændigt. Det er heldigvis nemt at finde en dygtig fysioterapeut, som blandt andet de dygtige fra Vejgaard.

Efter at jeg var blevet min hovedpine kvit, var der i øvrigt en af mine veninder, der fortalte, at hun for et par år siden havde haft et tilsvarende problem med hovedpine, men det skyldtes nu ikke en nerve, der var kommet i klemme, så hun havde i stedet fået en række behandlinger med akupunktur i Aalborg, og det havde også hjulpet. Sjovt nok havde hun fået de behandlinger på den samme klinik.