Afbudsrejser med forsikring

Afbudsrejser med forsikring

19/08/2019 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Jeg har fundet et site med afbudsrejser. Det er fedt. Det er sådan et rigtigt, fleksibelt site, hvor man kan lede efter flybilletter, men man kan også købe færdigpakkede rejser – med hotel og pension og det hele. Det startede med, at jeg ledte efter en flybillet til Bulgarien. Jeg har altid ønsket mig at se Sortehavet. Jeg har hørt, at der er meget smukt. Jeg ledte faktisk efter en billet med Bulgaria Air, men fandt ikke nogen forbindelse mellem København og Sofia med det selskab. Jeg fandt dog en god forbindelse med et andet selskab.

Fantastisk hjemmeside

Da jeg nu var inde på sitet, snusede jeg lidt rundt og fandt ud af, at de har en særlig sektion, hvor de giver en masse information om, hvordan man kan få erstatning ved forsinket fly. Utrolig god information, og med links til et andet site de samarbejder med. Et site, der er specialiseret i at klare en passagers klage over et flyselskabs forsinkelse. Nemmere kan det ikke blive. Man kan bare lige klikke ind på deres ’søster-site’ og, så udfylde en formular, og så skal man ikke tænke mere på det. De klarer al korrespondancen med flyselskabet. Og det ser ud til, at de har stor succes med det. Udtalelser fra andre kunder, de har haft, viser, at de er effektive.

Men det, jeg egentlig ville fortælle dig, er, at sitet også tilbyder, at man kan købe hele rejser. Altså både fly og hotelophold på én gang. Det er ret lækkert, fordi man ikke skal sidde og skifte imellem flere forskellige sites. Det er noget af det værste jeg ved. Det her med, at jeg kommer ind på Google, og så åbner jeg siden for det ene, det andet og det tredje rejseselskab, og så sidder jeg der og forsøger at holde styr på, hvad det nu var for et site, man fandt et godt hotel hos, og hvad var prisen i forhold til det andet site, man kender.

På sitet, jeg har fundet, kan jeg se det hele. Med et enkelt klik. Og så kan jeg bare taste datoer ind for hvornår jeg vil afsted. Så viser den mig, hvilke muligheder jeg har. Vupti. Nemt. Ingen hovedpine og ingen tidsspilde. Og bedst af det hele, er, at jeg kan se lige med det samme, hvad den enkelte rejse indeholder. Er det med morgenmad halv- eller helpension. Er der internet på hotellet og al den slags. Det er rart at kunne få overblik hurtigt.

Mange rejser at få

Nu ved jeg så ikke, om sitet dækker alle mulighederne, jeg har, hvis jeg kigger på flere forskellige sites, men der er faktisk mange forskellige muligheder, så jeg tænker, at de der administrerer sitet, har godt fat i de fleste rejseselskaber. I al fald, så fandt jeg en super rejse til Sortehavet i Bulgarien – med hotel. Hotellet ser virkeligt fint og lækkert ud. Og rejsen er billig, så jeg har booket til min kone om mig selv. Vi tager afsted i næste måned. Vi skal bo ved Sortehavet i en uges tid. Vi glæder os til at komme afsted. Det bliver en oplevelse.