Billigste billån

Billigste billån

25/12/2018 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Trygt Banks super billån uden udbetaling – lægger klar afstand til de fleste vilkår, og det er ligeledes det billigste billån på markedet.

  • Renten er variabel
  • Løbetid: Maks. 7 år minus bilens alder
  • Udbetaling: Dette billån er uden udbetaling!
  • Lånebeløb: Min. 50.000 kr. og maks. 300.000 kr.+ låneomkostninger

Etableringskomkostninger: 2.500 kr.

Sikkerhed: Løsørepant i bilen, hvilket udløser stempelafgift på 1,5% hovedstolen tinglysningsafgift

Betaling:

Intern overførsel fra banken eller via PBS.

Alternativt beregnes et betalingsgebyr på 25 kr. pr. betaling.

SUPER Billån

Giver mulighed for at optage billån uden pant i bilen

Rentesats: Fra 3,9% renten er variabel

Løbetid: Maks. 7 år minus bilens alder

Udbetaling: 25% af købesummen

Lånebeløb: Min. 50.000 kr. og maks. 300.000 kr. +

Etableringsomkostninger: 2.500 kr.

Sikkerhed: Uden sikkerhed – alm. kreditvurdering

Betaling af ydelser: Intern overførsel fra bankkonto

Særlige vilkår: Banken er din primære bankforbindelse, og som minimum har du følgende:

  1. Løn- og kassekreditkonto
  2. Totalkredit/boligkredit
  3. Økonomisk forspring til ungdomsårene

På et tidspunkt bliver alle børn til unge mennesker, som får nye ønsker og behov inden for uddannelse, bolig, bil/knallert, mobiltelefon, computer altsammen ønsker, som koster penge. Derfor kunne det være en god ide at give de unge mennesker en god startkapital fra en Børneopsparing, så de undgår at stifte gæld.

Børneopsparingens særlige regler

En børneopsparingskonto kan oprettes af forældre, bedste- eller oldeforældre, adoptiv-, sted- eller plejeforældre. Der kan oprettes én konto pr. barn. Der kan indskydes op til kr. 3.000 pr. år og op til kr. 36.000 i alt på kontoen, men der er ingen pligt til at foretage et fast årligt indskud.

På en børneopsparing gives en ekstra høj og fordelagtig rente – se aktuelle rentesatser her. Tilskrevne renter er skattefrie og medregnes ikke i det tilladte maksimumbeløb. Ved bindingsperiodens udløb får barnet hele indeståendet udbetalt – uden krav om indkomstskat, formueskat eller gaveafgift.

Fornuftigt at begynde tidligt

Det er fornuftigt at etablere en børneopsparing så tidligt som muligt. Hvert ekstra opsparingsår vil i forbindelse med den skattefri rentetilskrivning få slutsummen til at stige væsentligt. Hvis økonomien ikke rækker til maksimale indskud i starten, så begynd i det små. Det vigtigste er at komme i gang. Indskuddene kan altid ændres eller varieres.

Har du set denne artikel om emnet? http://www.sixpax.dk/fristende-lane-penge/

Spring køen over når du skal betale dine regninger. Hvis du tilmelder dine regninger til BetalingsService, slipper du for at skulle i banken eller på posthuset. Du bliver kort sagt fri for at tænke på åbningstider og afstande. Regningerne bliver betalt automatisk fra din konto, den sidste rettidige betalingsdato – helt gratis.

Betaling af regninger sker enkelt og hurtigt. Det eneste du skal gøre er, at tage dine regninger med i banken. Så sørger vi for at de bliver tilmeldt betalingsservice. Hvis der sker ændringer i beløb eller tidspunkt for betaling får BetalingsService automatisk besked.

I begyndelsen af hver måned får du tilsendt en betalingsoversigt, der viser, hvornår i måneden dine regninger bliver betalt. Skulle der være en regning, der ikke skal betales, skal du inden den 7. i måneden kontakte os, så sørger vi for, at betalingen bliver stoppet.

Så nemt er det at arbejde med – og hvis du har rigtig travlt, kan du overveje et lynhurtigt lån på nettet.