biopejse online

biopejse online

03/03/2019 Slået fra Af Admin

Hvorfor købe sin biopejs online?

Mange spørger ofte hvorfor overhoved købe sit brænde eller sine briketter online frem for i sin lokale trælast eller Bilka. Der ved man at kvaliteten af det man køber er i orden og ofte er leverings priserne langt billigere end ved køb online.. eller er det nu også sådan det hænger sammen? Sammenligner vi priserne på f.eks. finder vi at en biopejse bøgebrænde koster omkring 2.300,- i Silvan inklusiv levering hvilket jo et en ok pris sammenlignet med flere andre steder både lokalt og på internettet. Biopejse koster det samme 2.000 pr. palle + cirka 900 i fragt. Kvali brænde sælger en palle ovntørret bøge brænde til 2.100. Men alle 3 er steder hvor man vil kunne forvente at få noget brænde af god kvalitet og til en fair pris.

Online biopejs

Mange vælger at bestille deres brænde.. ikke kun fordi de kan spare en smule penge, men også fordi det er betydelig mere bekvemt, du sidder i ro og mag foran din computer, klikker rundt på de forskellige produkter, kan læse om brændværdi og andre relevante information uden at skulle få fat i personalet og spørge til råds om alle detaljer. Alle disse biopejse er med til at gøre at flere og flere vælger at handle online når der skal bestilles briketter eller brænde frem for at smide traileren efter bilen og ræse ud i det lokale byggemarked.

Udvikling af biopejse

Noget som der er mere og mere fokus når vi snakker kvalitet er træpiller. Grunden er største delen af træpiller bruges til erhverv frem for private boliger. De fleste Stokerfyr køre på træpiller og her er kvalitet ekstrem vigtig. Hvis man f.eks fyrer med biopejse piller af lav kvalitet, dannes der langt mere aske, som gør at fyret skal renses betydeligt mere.
https://www.mtas.dk/
Man opnår langt fra samme varme fra de billigere træpiller og derfor skal der en større mængde til for at give samme effekt og man risikere at indføre sneglen ofte stopper på grund af den ringe kvalitet. Derfor arbejdes der konstant på at optimere kvaliteten af disse biopejse og samtidig holde prisen nede. Der forskes meget i den slags, bl.a. via advanceret computer teknologier som f.eks. business intelligence, reporting eller dashboard systemer som du kan læse mere om det under vores kilde henvisninger. Man regner med at om cirka 2-3 år er kvaliteten af biopejse og træpiller øget med omkring 15% og prisen faldet med 6-7%. Det bliver spændende at se hvad der sker på dette område og vi gør hvad vi kan for at holde jer opdateret om disse nyheder inden for træpiller, brænde og briketter.