Bus til Malaga

Bus til Malaga

02/04/2022 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Hvem skulle have troet, at jeg stod med kufferterne pakket og ved at stige ombord i en bus til Malaga for at arbejde der – på den spanske solkyst? Men det var altså der, jeg stod – og jeg havde så mange sommerfugle i maven over mit store spring, at jeg næsten ikke kunne rumme det mere. Jeg havde fået arbejde hos et dansk firma med afdeling i Malaga, der beskæftiger sig med primært telefonpasning for virksomheder. På dansk altså. Det er dem her: https://www.topcall.dk/telefonpasning/

Arbejde i udlandet

Jeg havde nok haft drømmen i et par år, men det var faktisk et interview med en dansker, der for snart 9 år siden tog springet og flyttede til Florida, der gjorde udslaget. Han er stadig i Florida og driver virksomheden Concept Interest. Med hans oplevelser på rygraden tog jeg mod til mig og ansøgte om en stilling som servicemedarbejder hos Topcall i Malaga. Og jeg fik jobbet!

Kundeservicemedarbejder i Spanien – jamen hvis det ikke er eventyr, ved jeg snart ikke.. Se her: Job i Spanien hos Topcall

Service på telefon og internet

Jeg kom derned, blev indlogeret og fik en modtagelse som en konge nærmest. Fantastisk søde kolleger og masser af gode råd far dag 1. Jeg har nu været hernede et stykke tid, og jeg elsker det. Udover selve telefonpasningen for danske virksomheder arbejder jeg også med at besvare henvendelser via Live Chat, som vi passer for kunderne på deres hjemmesider.

Det er totalt smart, og jeg passer bl.a. Live Chat for en kunde, hvor jeg positivt kan sige, at jeg sikrer dem ekstra ordrer hver eneste dag!

Det er ekstremt givende og inspirerende at have kontakt med så mange mennesker – og med så mange forskellige emner. Det ene øjeblik er det en dyrlæges telefon, jeg tager – og øjeblikket efter hjælper jeg med Live Chat en dame med at finde den rette glaskande til hendes kaffemaskine. Det er da afveksling, der vil noget, ikke?

Hvis du er i tvivl om det med Live Chat < klik her og læs mere

Hvornår jeg skal have bussen hjem igen? Det bliver altså ikke lige foreløbigt!