De vigtigste maskuline accessories

De vigtigste maskuline accessories

31/05/2019 Slået fra Af Admin

Mænd har lov til at være metroseksuelle. Det er et begreb der igennem de seneste år er vundet mere og mere frem. Mænd har lov til at pynte sig og gå op i sit udseende. Tendensen er vundet frem grundet de mange muligheder der i dag er for at skille sig ud både stilmæssigt og personlighedsmæssigt.

Accessories er derfor i dag et begreb der ikke kun er anvendt i sammenhæng med kvinder. Nedenfor kan du læse mere om hvilke maskuline accessories der findes og hvordan de kan anvendes både i hverdagen og ved festlige lejligheder. Det skal bemærkes at listen er uudtømmelig samt at den ene genstand ikke nødvendigvis udelukker en anden. Det er op til den enkelte mand hvor meget eller hvor lidt der er tilpas.

Her kan du læse om alt fra slipsenål til armbåndsur.

Det traditionelle armbåndsur

Igennem tiderne har armbåndsuret været et hit. Design og kvalitet er ændret igennem tiden, men det har altid været bredt socialt accepteret for en mand at bære et fedt maskulint ur. Armbåndsure fås i alle forskellige prisklasser og materialer. De mest brugte er armbåndsure med læderrem eller i metal hele vejen rundt. Armbåndsuret kan bæres både til hverdag og fest.

Maskuline smykker

De maskuline smykker hænger tydeligt sammen med begrebet ”metroseksuel”. Det er brugt meget i forbindelse med festlige lejligheder hvor mænd førhen ikke så meget anderledes ud ved festlige arrangementer end i hverdagen. I dag kan en mand sagtens anvende både fingerringe, armbånd og halskæder. Nogen ville også argumentere for at armbåndsuret er en form for et smykke.

Slipsenålen er et hit

Slipsenåle har været ude i nogle år, men er nu meget populære igen. Den stigende popularitet og efterspørgsel betyder også et større udbud. Slipsenålen bruges primært ved festlige lejligheder og har både et dekorativt og praktisk formål. Køb fx en slipsenål guld for det eksklusive look. En slipsenål fås i mange forskellige prisklasser, men er typisk i enten guld eller sølv. Nålen kan ligeledes gå for et smykke og supplere den pæne, konservative, formelle påklædning til manden der bærer slips.

Tasker kan også være maskuline

Tasker har igennem tiden været et must for kvinder og noget de fleste kvinder havde flere af til forskellige lejligheder som netop et accessorie. Denne tendens ses nu også mere og mere for mænd. Her ses det ikke så meget til festlige lejligheder, men nærmere som et accessorie i hverdagen, fx på vej til arbejde eller i forbindelse med træning. Tasker til mænd ses ikke som noget underligt, men derimod som et eksklusivt tilbehør til den kvalitetsbevidste.

Den tidløse livrem
Livremmen har altid været anvendt af mænd, og det ser ikke ud til at den er på vej ud. Dette skyldes især den store praktiske anvendelse. De fleste mænd kan ikke undvære livremmen, men bruger den også som et accessorie. Bæltet bruges til både hverdag og fest og fås også i forskellige materialer og prisklasser. Bæltet er typisk i læder og med et metalspænde. Livremmen er tidløs, men kommer i variationer i designs.