Derfor skal du vælge økologisk frugt

Derfor skal du vælge økologisk frugt

20/11/2022 Slået fra Af Admin

Økologisk frugt er bedre for dig, din familie og miljøet. Det er et faktum, som mange stadig ikke er bevidste om. I denne artikel vil vi forsøge at give et bud på, hvorfor økologisk frugt er en bedre mulighed end konventionel frugt. Økologisk Frugtordning til virksomheder i FrugtKurve og FrugtKasser er en fantastisk mulighed for at få meget mere frugt på arbejdspladsen. I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor det er så godt og vigtigt at vælge økologisk frugt.

Slip for kemikalierne

Økologisk frugt er dyrket uden brug af kemikalier og pesticider, hvilket betyder, at den er meget sundere for dig. Økologisk frugt har færre kunstige smagsstoffer, konserveringsmidler og farvestoffer, da disse stoffer ikke er tilladt i økologisk landbrug. Den naturlige smag af økologisk frugt er meget bedre end konventionel frugt. Desuden indeholder økologisk dyrket frugt et højere indhold af vitaminer og mineraler.

Et bedre miljø

Økologisk landbrug er også til gavn for miljøet, da det ikke indebærer brug af kunstgødning og herbicider, som kan forurene floder og grundvandskilder. Det bidrager også til at reducere landbrugsbedrifternes CO2-emissioner på grund af en mere effektiv udnyttelse af ressourcer som f.eks. vand og brændstof. Med økologisk FirmaFrugt kan man nemt og let få leveret sund frugt til arbejdspladsen.

Støt de lokale landbrug (konklusion)

Desuden støtter man ved at købe økologiske produkter små lokale landbrugere i stedet for store landbrugsvirksomheder, der ofte anvender ubæredygtige metoder, som kan skade miljøet

Det kan konkluderes, at økologisk frugt er bedre for dig og for miljøet. Den indeholder færre kemikalier, har et højere indhold af vitaminer og mineraler og bidrager til at reducere landbrugets CO2-emissioner. Desuden er støtte til lokale landmænd ved at købe økologiske produkter også med til at beskytte vores planet. Så næste gang du skal ud og handle, skal du vælge økologisk frugt.