Det at sige TAK!

Det at sige TAK!

17/06/2018 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Blomster er en skøn måde at sige tak på. Det kan være for en tjeneste, nogen har gjort for dig, det kan være for en forretningshenvisning eller for hjælp med en fest etc. – uanset hvad er blomster en god måde at sige tak på.

Når du sender blomster som tak, er det vigtigt at vide, hvad du skal sende. Sender du blomster til en kollega, skal blomsterne reflektere noget mere ”forretningsmæssigt”.

Det kan være en klassisk blandet buket eller en orkide for eksempel. Vær varsom med at sende for eksempel roser, da de hører til mere i den romantiske afdeling – og du vil jo ikke sende det forkerte signal.

Hvis du ikke vil sende blomster, er en frugtkurv også en god ide til en kollega. Det kan også være en kurv med chokolade, ost, nødder, oliven etc.

Sender du blomster til en ven, og du ved, hvilke blomster de synes om, er det en god måde at gøre din buket personlig på. Det kan også være, du kender deres yndlingsfarve og ved at vælge denne, gør du også buketten mere personlig.

Sender du blomster som tak til en person, du er romantisk involveret med, kan du sende roser. Vælg pink, hvis I er ”nye” i forholdet og er ved at lære hinanden at kende, og vælg røde roser, hvis I allerede er i et forhold eller er gift.

Snak med Amager Blomster om hvad du skal vælge, når du skal sende blomster i København, og har brug for blomster udbringning København.

Husk at ledsage din buket med nogle smukke ord på et kort.