En ægte Ole Lynggaard

En ægte Ole Lynggaard

30/05/2018 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Jeg har nogle smukke vedhæng fra Ole Lynggaard Smykker. Blandt andet nogle vedhæng fra ”Leaves” serien i både guld og sølv og et Lotus vedhæng i lilla. Jeg kan generelt godt lide at bruge halskæder med vedhæng, da det er med til at vise min stil. Men hvad er det lige, man skal være opmærksom på, når man bruger halskæder med vedhæng?

Når du vælger et smykkevedhæng, er det en god ide at tænke på din højde. Generelt passer vedhæng bedst til høje mennesker – i alle fald hvis vi taler om et større vedhæng. Hvis du ikke er så høj, bør du finde et vedhæng, der bliver over dit kraveben. Dermed ser det ikke for overvældende ud.

Det er også en god ide at se på din hovedfacon. Er den rund eller oval? Har du et rundt ansigt, bør du gå efter et lidt ”tungere” vedhæng. Det vil være med til at afbalancere din ansigtsform. Er dit ansigt mere ovalt, så gå efter en kort kæde og et let vedhæng. Gå efter, at kæden er rund, så det afbalancerer dit ansigt.

Har du en kort hals eller mange rynker på halsen, så gå efter en længere kæde. Det er med til at trække opmærksomheden væk fra halsen. Har du en lang hals, kan du stort set gå med alle slags halskæder.

Har du store bryster, så gå efter et mindre vedhæng, da dit bryst ellers vil se endnu større ud. Det handler alt sammen om balance.

I de kolde måneder kan du sætte et smykke med vedhæng sammen med dine sweatre. Her kan du typisk gå efter et mere robust vedhæng, da det passer fint sammen med en sweater.

I de mere varme måneder, hvor du har en mere let bluse på, bør du gå efter lettere kæder og vedhæng.

Tjek udvalget af Ole Lynggaard Smykker vedhæng ud her: https://brodersenkobborg.dk/produkter/137-vedhaeng-fra-ole-lyngaard/