Et sikkert nøgleskab

Et sikkert nøgleskab

23/07/2018 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Har vi ikke alle prøvet at miste en nøgle? Enten fordi vi har tabt den ud af lommen, eller fordi vi ikke kan huske, hvor vi har lagt den fra os derhjemme. Med et nøgleskab er du ude over alle dine nøglebekymringer på et øjeblik. På en og samme tid samler du dine nøgler ét sted, ligesom du også tyverisikrer dem, hvis du vel at mærke vælger en aflåst model. Nemt og sikkert på samme tid. Læs med her og få gode råd til, hvordan du vælger det rigtige nøgleskab, uanset om du leder i privat- eller i erhvervsregi.

Nøgleskab til virksomheden

Ønsker du at øge sikkerheden og lette administrationen i din virksomhed på samme tid, er et nøgleskab en rigtig god idé. I og med at vi her befinder os i arbejdsregi, vil et nøgleskab med lås sikkert være vejen frem. Indretningen af skabene er forskellige, og du kan med garanti få ét, som passer lige præcis til din virksomhed. Derudover kan du også få et låsesystem efter dit hoved.

Markedet gemmer både på sikkerhedsklassificerede og tyveriforebyggende modeller med traditionelle, mekaniske låse eller med elektroniske låse. Er du på udkig efter et skab med ekstrasærlige funktioner, kan du også få nøgleskabe med alkolås – det betyder slet og ret, at en person med alkohol i blodet ikke vil kunne åbne skabet, selvom der ellers benyttes den korrekte kode.

Det private nøgleskab

Mangler du i højere grad noget organisering på hjemmefronten, kan et mindre avanceret nøgleskab være at foretrække. Der kan hurtigt samle sig mange nøgler i en husholdning; cykelnøgler, kældernøgle, nøgler til børnenes cykler og så videre, og for overskueligheden skyld kan man med fordel samle dem alle i et nøgleskab. Vil du ovenikøbet tyverisikre nøglerne, kan du vælge en model med lås – det er naturligvis helt op til dig.

Tag imod hjælp

Skal du finde det bedst mulige nøgleskab til din virksomhed eller til privaten, og har du svært ved at få overblik over markedets udbud, kan du med fordel spørge en ekspert til råds. Hos CERTEGO, der blandt andet har en låsesmed i Næstved, er de specialister i sikkerhedsløsninger, og de ved alt om, hvordan man sikrer sit hjem og sin virksomhed på forskellige måder. Lad dem hjælpe dig på vej mod lige præcis det nøgleskab, som passer bedst til dig og dine behov.