Find ekstra plads til garderoben med et tøjstativ til din væg

Find ekstra plads til garderoben med et tøjstativ til din væg

28/02/2022 Slået fra Af Admin

Hvis du er som de fleste mennesker, har du sandsynligvis ikke meget ekstra plads i dit hjem. Når det drejer sig om opbevaring af tøj, er hver kvadratmeter værdifuld. Derfor kan et tøjstativ til væg være sådan en livredder! Disse stativer optager meget lidt plads, men de kan rumme meget tøj. I denne artikel vil vi diskutere fordelene ved at bruge et tøjstativ til væggen og vise dig, hvordan du vælger det rigtige til dine behov.

Plads til rådighed

Der er et par ting, du skal huske på, når du vælger en tøjstativ til væggen. For det første skal du overveje, hvor meget plads du har til rådighed. Hvis du har et lille skab, skal du vælge et stativ, der er kompakt og ikke fylder for meget.

Mængde

For det andet skal du tænke på, hvor meget tøj du har brug for at hænge op. Hvis du har meget tøj, skal du vælge et stativ, der har flere niveauer eller hylder. På den måde kan du opbevare mere tøj uden at optage for meget plads. Vær opmærksom på, hvis du skal hænge meget tøj op, så skal stativet også kunne holde til det, så det ikke ender med at falde ned.

Montering

En anden vigtig overvejelse er, hvilken type montering du har brug for. Hvis du skal montere stativet på en dør, skal du sørge for, at det har det rette beslag. Nogle stativer leveres med specielle beslag, der gør det nemt at montere dem på døre. Andre kan monteres direkte på væggen med skruer, hvortil det er vigtigt, at væggen kan holde til stativet.

Fordele ved, at det er væghængt

Der er flere fordele ved at bruge et vægmonteret tøjstativ. For det første er det meget pladsbesparende. Som vi nævnte før, optager disse stativer meget lidt plads og kan være en god løsning til små hjem. For det andet er væghængte stativer meget robuste og kan holde til en masse vægt. Det betyder, at de er perfekte til at hænge tunge frakker eller vintertrøjer. Endelig er vægmonterede stativer nemme at få adgang til. Du kan bare tage det stykke tøj, du har brug for uden at skulle rode i en bunke tøj på gulvet.

Hvor kan man købe et væghængt tøjstativ?

Hvis du gerne vil have ekstra plads til jakker, kjoler eller udvalgte styles, der er et væghængt stativ lige sagen. Den hænger på væggen, så den ikke fylder i selve rummet. Der findes rigtig mange butikker, som sælger væghængte tøjstativer, men vi kan anbefale, at du besøger planke-bord.dk, hvor du kan se nogle forskellige typer af tøjstativer. Både som er væghængte, men også stående stativer.

Design dit eget

Du kan hos planke-borde selv designe din væghængte stativ. Du kan vælge længden, så du kan tilpasse den efter en bestemt væg i din bolig. Du kan også vælge dybden, som er afstanden fra væggen og ud til stativet. Det kan have en stor indflydelse på, hvilke typer tøj der kan hænge på stativet. Er den til jakker og overtøj, skal den have en god dybde, men hvis du vil have bøjler, behøver dybden ikke at være så stor.