Find en god kontorstol her

Find en god kontorstol her

01/11/2022 Slået fra Af Admin

Er du på udkig efter en kontorstol til kontoret? Vælg en som du sidder godt i. Dette skyldes at du skal tilbringe mange arbejdstimer i den, er stolen ikke komfortabel så se efter en anden. 

 

Med de mange timer man sidder på kontoret er kun den bedste ergonomiske løsning god nok. Man skal nemlig passe på sin ryg og nakke, mens man er på arbejde.

Hos Prostole finder du nogle af de bedste kontormøbler, der er et bredt udvalg af kontorstole i høj kvalitet. 

 

Vælg en kontorstol med godt sæde

Et af de vigtigste punkter i stolens komfort er sædet. Hos Prostole forhandles der kontorstole med ergonomiske og komfortable sæder. Du kan få med Kohl Air Seat eller Dux sæde, hvor disse både giver komfortable arbejdsstillinger men også ergonomiske sæder. Det er sundere for kroppen at sidde på disse end normale sæder. 

 

Stolen kan kunne indstilles til din størrelse

Kontorstole indeholder mange indstillingsmuligheder, som ses ved de mange håndtag stolen har. Det er de færreste som rent faktisk prøver disse eller overhovedet ved hvad de går ud på. Med de mange timer vi sidder ned samt også efter arbejde, hvor vi også sidder ned er det vigtigt at man sidder sundt om dagen. Man skal derfor altid vælge en kontorstol med mange indstillingsmuligheder. Med disse funktioner kan du indstille stolen til din krop. Til dins rygs og bens højde, således at de får den rette støtte og ikke stressses. Der er nemlig mange som blot sidder på kontorstolen uden at justere, disse vil med tiden opleve smerter forskellige steder. Her hjælper det ikke at købe en ny kontorstol da problemet blot vil gentage sig. Det er derfor ligeså hvis ikke mere vigtigt at indstille kontorstolen korrekt. Kun ved at bruge stolens funktioner opnår man det fulde udbytte af stolen og aflast af kroppen. 

 

Hos Prostole finder du kontorstole med mange justeringsfunktioner.