Fra bus til bilreklamer

Fra bus til bilreklamer

02/10/2018 Slået fra Af Eskild Strudsberg

En bus er jo et stort bæst i trafikken, og den ses af mange mennesker hvert minut, den ruller på landevejen og/eller i bytrafikken. Derfor er busser helt og aldeles oplagte som kørende reklamesøjler – og busreklamer er da også “big business” i Danmark og i andre europæiske lande. Men det er jo altså langt fra kun busser, der er oplagte: Vare- og personbiler i erhvervsbrug er mindst lige så oplagte. I nogle tilfælde endda mere!

Bilreklamer

Potentialet for at have reklamer på servicevogne, håndværkerbiler etc. er helt enormt. Dels giver det jo eksponering i trafikken og dels – og endnu vigtigere: Det giver en helt unik eksponering i boligkvarteret, når en servicevogn holder parkeret i en indkørsel, mens “Fru Jensen” får serviceret eller leveret, hvad der nu er tale om. Naboerne ser det – og folk er nu engang tryggest ved at handle med firmaer, der er anerkendte af for eksempel naboer og venner.

Mulighederne med bilreklame er jo på det nærmeste uendelige. Det kan være alt fra ret diskrete logoer til fuldstændigt “overklistrede” biler. Det er selvfølgelig altid en balance, og derfor er det vigtigt at benytte eksperter til at udforme og montere bilreklamer.

Bilindpakning

Det er et “fænomen”, der er vokset fra at være en – i nogles øjne – påtrængende reklame til at være yderst effektivt på flere fronter! Hvis man får foretaget en fuldstændig folieindpakning af sin bil, opnår man faktisk flere fordele på én gang:

  • Den potentielle reklameplads kan udnyttes maksimalt
  • Bilens originale lak beskyttes i høj grad = højere gensalgsværdi

For eksempel er mange (vel nok flertallet) af taxaer helt indpakkede nu om dage. Og det handler bestemt ikke kun om at reklamere – taxaer lever et ret hårdt liv, og når de skal sælges, betyder det meget, at lakeringen fremstår som ny.

Faktisk er det også blevet normalt at få en indpakning af bilen helt uden reklamer – simpelthen for at beskytte lakken. Og så er det jo en yderst omkostningsvenlig måde at skifte farve på bilen. Som i dette eksempel på en folieindpakning af en BMW:

Bilindpakning

Hvis du vil vide mere om de mange muligheder: Bilindpakning med folie