Gør drømmen om egen bolig og hjem i træmaterialer til virkelighed

Gør drømmen om egen bolig og hjem i træmaterialer til virkelighed

18/05/2022 Slået fra Af Admin

Naturen er et smukt og storslået fænomen, som vi alle er en del af. Vi ønsker både at bruge naturen men også samtidig at beskytte den. Vi har en tilknytning til naturen, som gør at vi anvender materialer fra naturen, der er nødvendige både for overlevelse, men også for at bygge et trygt og godt hjem. 

Det naturlige med det bæredygtige

For også at have nok træ at anvende til byggeri fremover og til fremtidens generationer, er det nødvendigt at tænke over bæredygtighed og recycling. Træ er heldigvis fornybart og skal leve op til de samme standarder i forhold til indeklima, som andre materialer. Træ binder CO2 og afgiver mindre CO2, også i forbindelse med at det bliver produceret.

Et træhus kan holde i rigtig mange år endda mere end 100 år, når der er anvendt en holdbar og stærk trætype og hvis det bliver holdt ved lige med de rigtige træbehandlingsprodukter. 

Naturen tænkt ind i boligen og arkitekturen

Helt fra tidernes morgen har vi mennesker fundet et bosted først i huler, så i huse bygget af træ fra skoven og vi har udviklet mursten og beton til at bygge de største bygninger med. Selv når vi har bygget topmoderne sky-skabere, har vi tænkt naturen ind i arkitekturen med haver og grønne områder på tagtoppen eller i selve bygningskonstruktionen. Alt sammen sender os i retningen af naturens vidunder og giver fornemmelsen af at bo i et med naturen.

Træ til ethvert hjem og hyggebolig

Tænker du i træmaterialer, når du tænker arkitektur, hus og hjem, er der mange valgmuligheder. Du kan få bygget et moderne og specialdesignet helårs træhus eller bjælkehus som huse på traehus.dk eller få bygget det idylliske, hyggelige sommerhus og selv bygge kolonihavehuset. Skal der en tilbygning til dit nuværende hjem, er det også muligt at bygge tilbygningen op i træ. En lun udestue eller en ekstra entré i træmaterialer kan også gøre lykke. 

Få dine ideer og ønsker med på tegnebordet

Du kan gå med mange ideer og ønsker om, hvordan dit drømmehus skal se ud. Du laver måske selv noter og tegninger og har en klar holdning til, hvordan dit hus skal bygges. Uanset om du er dygtig indenfor området og gerne vil være med i processen, er det altid godt at få andres besyv med og få råd af professionelle. 

De har erfaring med og har arbejdet i byggebranchen indenfor trækonstruktion i et godt stykke tid og kan derfor vejlede og hjælpe, så du undgår byggefejl og valg af forkerte materialer.

Du kan også vælge at lægge alt i den byggekyndiges hænder, efter at du har gjort opmærksom på dine ønsker omkring din fremtidige bolig. Enhver har en drøm om at få sine ønsker opfyldt og om at skabe sit helt eget skønne hjem, der skal være rammen for en selv og ens familie i mange år frem. Et træhus kan her være en oplagt opfyldelse af din drømmebolig.