Grohe er også tysk

Grohe er også tysk

01/02/2019 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Der er ingen vej udenom. Vi skal have nye armaturer på badeværelset. Jeg er glad for, at at vi endelig er blevet enige om, at hverken håndvaskens eller bruserens batterier fungerer ordentligt.

Vi har i de sidste par uger haft nogle voldsomme skænderier, fordi vores morgener er blevet ødelagt, af at bruserne sprøjtede vandet, den forkerte retning, eller håndvaskens hane bare drypper helt vildt, og samtidigt sender vand ud på bordkanten i stedet for ned i vasken.

Vi har forsøgt at reparere på det med eddike og kalkfjerner, men det har altså ikke givet de resultater, vi forventede.

Hvad siger blikkenslageren

Blikkenslageren har vi haft fat i. Han kiggede på os, vendte øjnene mod himlen og sagde, at vi skal have nye armaturer. Der er intet galt med rørindlægningerne. Heller ikke med bruserhovedet eller hanen. Det er simpelthen isoleringen mellem armaturerne og de omkringliggende flader, den er gal med. Aha! Og hvorfor skal det så lige være armaturerne, vi skal skifte? Det er den sikreste løsning, fik vi at vide. Det er nok også den billigste. Armaturer er billigere end hele nye badeværelsesmøbler. Sandt. Det har han ret i ham blikkenslageren.

Vi spurgte ham, da han var her i sidste uge om hvilke typer, eller mærker af armaturer, han ville anbefale, at vi køber. Der var ingen tvivl at spore i svaret, vi fik: Grohe armaturer! Nå? Hvorfor det?
Fordi det er kram. Det er godt design, I vil kunne lide det, hvis I kigger lidt på forskellige armaturer. Og så er det rigtig god kvalitet til en rimelig pris.
Det var beskeden, vi fik.

Grohe armaturer

Vi gik online og søgte efter ”Grohe armaturer – billeder”. Og ja, blikkenslageren havde ret. Det kunne vi se med det samme: moderne design. Ikke for prangende, ikke for beskedent og faktisk meget flot. Og i øvrigt fandt vi en webshop, hvor Grohe faktisk er ret billigt: https://www.elvvs.dk/c/grohe-6252/ Vi kigger videre og ser, at man kan få de forskellige armaturer i blanke eller matte udgaver. I stål, bronze eller guldfarve. Lige så det passer til stilen i badeværelset.
Men også inspirerende nok, til at man kan ændre sin stil lidt.

Vi har altid haft blanke stålarmaturer på badeværelset. Men det kunne faktisk godt være en god fornyelse at få matte armaturer i bronze. Det ville jeg bestemt ikke have noget imod. Det kunne blive et godt og flot pift i badeværelset.

Jeg gad godt vide, om man også kan få Grohe armaturer til køkkenet. Det ville måske ligesom bidrage til en rød tråd i stilen her i huset, hvis jeg kunne få en bronze‐vandhane ved køkkenvasken. Det skal jeg have undersøgt.

Og så skal jeg altså finde tid til at finde nye lamper, både til køkkenet og badeværelserne. Jeg vil gerne have, at de er i samme stil. Måske kan jeg finde nogle i et design, som refererer til armaturerne. Det ville være ret cool.

Jeg er nemlig lidt træt af, at jeg altid skal finde specielle led-pærer til lamperne. Det hænder jo, at dem vi har, brænder ud. Og så kan jeg også godt lide, at der er lidt sammenhæng imellem rummene, vi bruger. Vi er ikke gode til det der med design, men lidt orden på tingene må der gerne være!