Hvordan man laver en Julestjerne af papir

Hvordan man laver en Julestjerne af papir

05/12/2022 Slået fra Af Admin

Julestjerne til juletræ er et af de mest kendte symboler på jul. De fleste af os har haft en stjerne på vores juletræ, enten lavet af papir eller plastik. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan du kan lave din egen unikke julestjerne af papir.

Det første du skal bruge er selvfølgelig noget papir. Du kan bruge almindelig printerpapir, men det vil give en mere slidt look. Hvis du vil have stjernen til at se mere elegant ud, kan du bruge tykt guldpapir eller sølvpapir. Du skal også bruge en saks og lim.

Tegne den sel

For at begynde skal du tegne en stjerne på papiret. Du kan enten tegne den selv eller finde en forskrift online. Når du har tegnet stjernen, skal du klippe ud med saksen. Derefter skal du klippe 5-6 lige store stykker af snor eller tråd.

Lim de forskellige stykker snor sammen i midten, så du har en cirkel formet af snor. Derefter skal du tage det første stykke af stjernen og folde det ind over snoren, så der dannes et trekantet hulrum i midten. Lim stjernestykket fast på plads med lidt lim. Gentag processen med de øvrige stykker af stjernen, til alle er limet fast på plads omkring snoren.

Nu har du din egen unikke julestjerne klar til at hænge op på juletræet! Hvis du synes den er for slidt, kan du pynte den med nogle små perler eller andre småting. Husk at have det sjovt undervejs – det er jo trods alt jul! 

 

Opsummering:

 Det var alt for vores artikel om hvordan man laver sin egen unikke julestjerne af papir. Husk at have det sjovt undervejs – det er jo trods alt jul! Vi håber virkelig at du nød vores artikel og ønsker dig alle de bedste i julen!