Hyggekroge

Hyggekroge

26/06/2018 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Der er ikke noget som at have nogle helt specielle hyggekroge i hjemmet. Det kan være et sted, hvor du læser eller følger op på dine sociale medier, det kan være en slappe af krog, en TV-krog, en hyggekrog i haven – eller hvad du nu har brug for.

Der skal faktisk ikke så meget til for at lave en hyggekrog. Vi har her set på hvordan.

Sådan hygger du hjemme

Lav en læsekrog med en hyggelig lænestol og en god læselampe. Hav puder og en plaid eller et Ib Laursen vattæppe for at gøre det ekstra hyggeligt. Hvis det er muligt, så lav din hyggekrog der, hvor du opbevarer dine bøger. Det skaber nærmest sådan en hyggelig biblioteksstemning.

I køkkenet kan du lave en hyggelig kaffebryggekrog og gøre det til dit eget lille kaffe- og tested. Indret det med hyggelige krus etc. fra Ib Laursen Mynte serien for eksempel. Find billig brugskunst online, og pynt op med kaffe- og tedåser, sirupper, sukkerskåle etc.

Har du grønne fingre, kan du sætte et lille ”grønt hjørne” op udenfor. Her kan du have et bord med potter og planter og måske have en lille køkkenhave i potter. Hav en god havelænestol, så du sidde og slappe af ind i mellem og nyde din lille grønne have. Pynt op her med brugskunst til haven. Det kan være et sødt Ib Laursen skilt, en vandkande etc.

Du kan også lave din helt egen spa i badeværelset. Det kan være en sød bakke med masker og specielle cremer. Hav en stol i dit spahjørne, hvis det er muligt, så du kan nyde noget selvforkælelse. Du kan også lave det til en makeup- og neglekrog, hvor du har alle dine produkter i små kurve etc.

Kurve og bøtter er en god måde at holde dine ting organiserede på, og så ser det pænt ud.

Hvis du er lige så pjattet med lækre ting til hjemmet, brugskunst og tekstiler, skulle du tage et kig på Egesgave – det er helt genialt!