I dag bliver computerspil streamet

I dag bliver computerspil streamet

11/03/2019 Slået fra Af Admin

Der findes en masse forskellige tjenester på nettet, hvor man kan få lov til at gå ind og streame diverse spil i alverdens kategorier. Det er blevet vældigt populært at streame spil på nettet i stedet for selv at spille dem. Det skyldes blandt andet, at man bedre kan tage det med sig uden for hjemmet.

Underholdning på farten

Alle nyder et spil med en god storyline, men nogle gange har man hverken pengene eller motivationen til selv at gå i gang med spillet. Det kan derfor være utroligt brugbart at se andre spille det for én, så man på den måde alligevel får lov til at opleve det. Og så kan man altid beslutte sig for at købe spillet senere, hvis man alligevel finder det interessant nok til at spille.
Andre gange går man også ind og streamer et bestemt spil for at få hjælp fra andre. Det er både hurtigt og nemt at finde et svar, hvis man sidder fast.

Find spillene på nettet

Hvis man er interesseret i at prøve at se andre spille, så er der adskillige tjenester på nettet, der er gratis for offentligheden at bruge. Det er dog altid en god idé at købe selve spillet i stedet for blot at streame det. På den måde hjælper man udviklerne, der har arbejdet hårdt for at udviklet det.
Hvis det ovenstående spil vakte interesse, så skulle du prøve at købe grundpakken ARK Survival Evolved. Det er ikke særlig dyrt. Hvis du også fandt udvidelsespakkerne spændende, så skulle du prøve ARK Aberration.

Et populært valg

Typisk er det de mere populære spil, der bliver streamet på nettet. Et yderst underholdende spil, der ofte er blevet overværet på de forskellige streamingtjenester, er spillet ARK og dets diverse udvidelsespakker.

Man spiller som enten en mand eller en kvinde, der er strandet på en mystisk ø. I spillet gælder det om at være dygtig og listig til at dræbe eller tæmme de dinosaurer, som går rundt på selve øen. Derudover skal man rundt og finde ressourcer, da man starter spillet med absolut ingenting.
Man skal altså rundt og finde mad, vand og diverse genstande, så man kan lave våben, sit eget hus og dyrke afgrøder, så man kan overleve på øen. Spillet har derudover også diverse udvidelsespakker, hvor man enten kan få flere ting på øen eller et større areal at udforske.
I ARK kan man vælge mellem at spille single-player eller multiplayer, hvor alle ens venner kan være med. Der findes selvfølgelig dem, som foretrækker at spille alene. Men så er det godt, at de diverse streamingtjenester også virker som et mødested for en masse singler. De har trods alt alle sammen noget tilfælles.