Juraen skal på plads

Juraen skal på plads

07/08/2018 Slået fra Af Eskild Strudsberg

I et busselskab skal der, som i ethvert andet selskab, være styr på juraen. Erhvervskontrakter og aftaler, entrepriser og udbud, potentielle sagsanlæg og alt andet. Her i selskabet tager vi hele området ganske seriøst, ligesom vi gør med alt andet. For os er det en del af det at drive et ansvarligt firma, der har gode rammer for både ansatte, kunder og det samfund, vi opererer i.

Vi benytter os selv af et landsdækkende advokatfirma, der bærer det utroligt danske navn: Jensen Advokatfirma.

Mere end erhvervsjura

Firmaet er faktisk ganske bredt dækkende og stort nok til, at de kan have specialister i de forskellige sagsområder. Og det har medarbejderne i vores forskellige afdelinger ofte glæde af. De benytter i vid udstrækning samme advokatfirma til mere private forretninger, da de ved fra os, at der er tale om fremragende jurister og fagfolk, der ved, hvad de har med at gøre.

Det er typisk sådan noget med bolighandler, hvor en dygtig boligadvokat jo er ganske vigtig! Se mere her: https://bjsj.dk/boligadvokat/ – det handler om skøder, advokatforbehold, slutsedler og hvad ved jeg. Selv kender jeg til deres service som skødeadvokater og boligadvokater fra deres kontor i Vejle.

Har alle brug for en advokat?

Næ – egentlig ikke. Men de fleste får brug for juridisk bistand i løbet af livet, og det er ikke kun, når der er tale om hushandel eller anden handel med fast ejendom. Desværre er der jo mange skilsmisser, og hvis der er den mindste slinger i valsen, børn eller fast ejendom involveret, er det altid det bedste at få advokathjælp.

Så er der det med testamenter – et område, som de færreste bryder sig om at tale om, men som kan betyder markant mindre splid og ballade i familien.

Love og regler er langt fra altid skrevne, så de kan forstås og fortolkes af lægfolk, og så er det altså både billigere og smartere at få en dygtig advokat på banen tidligt i forløbet. Sådan er det!