Kanye West sneakers?

Kanye West sneakers?

31/07/2022 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Du skal have dig et par nye sneakers. Og det skal være et par, der viser, hvem du er. Du vil lave et statement, som folk kan huske dig for. Og det må gerne provokere – lidt. Hvilket par sneakers, skal du vælge? Du vil gerne undgå at falde ind i mængden, der bare har sneakers, fordi det har alle. Du skal selvfølgelig vælge et par Yeezy sneakers – som Kanye West. Du har ikke hørt om dem før? Så kan jeg fortælle dig, at det er et par løbesko, som faktisk er fremstillet til det.

Fed attitude

De har samtidig den her attitude af streetwear, som du kan lide. De har dog en ret usædvanlig form. De ligner nærmest et par store sokker, hvor der er bundet en elastik om hælen. Og nej, lad dig ikke skræmme. De er ikke grimme. Men de er specielle. Faktisk så flotte og specielle, at et par har været udstillet på Museum of Modern Art i New York! Hvad er det så, der gør Yeezy sneakers til noget så særligt, at de også kan komme på kunstmuseum? Først og fremmest er det formen. Men, det er også teknologien, som er blevet brugt til at bygge skoene med. Som nævnt, er det i virkeligheden løbesko. Deres overdel er lavet af mesh, som faktisk er et stykke tekstil med huller i. Det bevirker, at du ikke sveder om fødderne, fordi de kan ånde. Det bevirker også, at der ikke er noget, der strammer eller gnaver på foden. Skoene er behagelige at have på – også under løb.

Stødabsorberende sål

Selve sålen består af et stødabsorberende lag og gummi, som betyder, at du kan løbe og gå meget langt uden, at du får ondt i fødderne. Så et par Yeezy sneakers er et godt køb, især hvis du gerne vil gå med sneakers i meget lang tid hver dag.
Yeezy sneakers findes i mange farver – og de udkommer ofte i begrænset omfang. Det er dog ikke sneakers, der hører til i den billige ende. De er lidt dyre. Men, det er faktisk sådan, at hvis du køber et par i dag, så vil du højst sandsynligt kunne tjene penge på at sælge dem om nogle måneder eller et år. Yeezy sneakers er nemlig et samlerobjekt. Dette er også grunden til, at du ikke ser Yeezy sneakers i butikkerne så ofte. Hvis du overhovedet ser dem i en fysisk skoforretning. Hvis du er så heldig at finde et par i en fysisk butik, så kan du være ret sikker på, at forretningen lige har fået dem hjem fra distributøren. Yeezy sneakers bliver nemlig ikke særlig lang tid på hylderne. De bliver revet væk, så at sige. Og har forretningen et par Yeezy sneakers i din størrelse, så bør du i det mindste prøve dem. Jeg tør næsten garantere dig for, at du ikke vil tage dem af igen.

Derfor: Hvis du skal have dig et par usædvanlige, men utroligt lækre sneakers, så prøv at finde et par Yeezy sneakers i en farve, som du kan lide. Du vil ikke fortryde det.