Kom til at arbejde med at SEO – tag en digital opkvalificering

Kom til at arbejde med at SEO – tag en digital opkvalificering

08/12/2022 Slået fra Af Admin

I dag er det ikke muligt at komme uden om digital markedsføring, hvis man er en del af en virksomhed. Både offentlige institutioner såvel som private forretninger bruger alle digital markedsføring til at komme igennem med deres budskaber. Derfor er der også god grund til at uddanne sig inden for digital markedsføring.

En af de største underdiscipliner inden for digital markedsføring er SEO. SEO står for Search Engine Optimization. Det vil på dansk sige søgemaskineoptimering. Kort fortalt går disciplinen ud på at gøre organisationens hjemmeside, og dens indhold, søgbar på diverse søgemaskiner. Du kan læse meget mere om SEO, og hvordan du kan komme til at arbejde med disciplinen, i det følgende.

Mere om SEO

Som nævnt er SEO en af de største underdiscipliner inden for digital markedsføring. Det er en virksomheds SEO, der er afgørende for, hvorvidt virksomheden dukker op, når potentielle kunder søger efter virksomhedens ydelser eller produkter.

Langt de fleste søgninger på søgemaskiner foregår på Google. Derfor handler SEO primært også om at få en virksomheds hjemmeside til at rangere højt på Google. Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvilken hjemmeside der ligger øverst på Google. De tre første søgeresultater får nemlig suverænt flest klik.

For at få en hjemmeside til at ligge højt på Google, skal flere faktorer være i orden. Blandt andet:

  • Et brugervenligt design på hjemmeside
  • Hurtig loadingshastighed
  • Det rette tekniske setup
  • Anvendelse af de rette søgeord

Samt meget andet.

Sådan kan du arbejde med SEO

Hvis du synes, at SEO lyder spændende, kan du også selv komme til at arbejde med disciplinen. Også selvom du måske ikke ved så meget om SEO på nuværende tidspunkt. Du kan nemlig få en digital opkvalificering, hvor du lærer hvordan du kan hjælpe virksomheder og organisationer med deres SEO.