Kontinental USA og Hawaii

Kontinental USA og Hawaii

24/06/2018 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Vi skal såmænd ikke SÅ langt tilbage i historien, før det at rejse over Atlanten i fly til det store iskageland, som nogle ynder at kalde USA, var en eksotisk foreteelse, der reelt kun var forundt de mere velhavende. Men fremkomsten af lavpris flyselskaber gjorde, at der skete en nærmest eksplosiv vækst i antallet af danskere, der rejser til USA som turister. En ofte yderst komfortabel dollarkurs hjalp også på den sag. Men nu er der ved at ske et lille skifte – ikke i form af færre rejsende, men i form af, at mange benytter sig af specialister, der kan sammensætte den helt rigtige rejse.

Nicks Amerika

En af de specialister er kendt under navnet “Nicks Amerika” – et rejsebureau med en yderst sofistikeret tilgang til at sende rejselystne danskere til USA, dele af Canada og – ikke mindst – til Hawaii. Det er dem her: https://nicksamerika.dk/

Modsat det efterhånden gængse og automatiserede internetbaserede rejsebureau, insisterer Nick på at have en dialog med sine kunder, der sætter ham i stand til at afdække ønsker og behov. Og det herlige ved det setup er, at det på ingen måde er dyrere end at strikke en rejse sammen selv via diverse rejseportaler.

Mere end kontinental USA

Når vi tænker USA, tænker vi jo reelt på det sammenhængende – men faktum er, at både Alaska og Hawaii jo på ingen måde er landfast med resten af USA. Faktisk ligger Hawaii midt ude i Stillehavet og tættere på Japan end på resten af USA.

At rejse til Hawaii er derfor en omgang med flere flyvninger, men rejser til Hawaii er så helt enestående, at de fleste kommer igen. Og igen.

Øerne derude besidder en så helt unik natur og skønhed – og jo i disse dage også en førstehåndsoplevelse af vulkanudbrud.

Hver rejse skal være et varigt minde

Filosofien bag Nicks Amerika er, at hver eneste rejse lige fra fly over hotel til udflugter etc. strikkes helt unikt til hver familie eller gruppe. Og da Nick selv er yderst berejst og kender hver en krog af Hawaii, handler disse rejser om alt fra god eråd om de bedste strande til hvor det er bedst at spise.