Mødelokaler nord for København?

Mødelokaler nord for København?

27/02/2023 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Hvis du skulle arrangere et møde for 30 personer, hvor ville du så holde mødet? Nede i virksomhedens kantine, som lige har plads til 35 personer, men hvor du kan flytte rundt på borde og stole, så alle kan se på dit whiteboard? Men hvor alle også kan lugte stanken fra kantinens køkken? Eller ville du lede efter gode mødefaciliteter på Sjælland? Dumt spørgsmål. Selvfølgelig vil du ikke trække mødedeltagerne ned i kælderens kantine. Selvfølgelig vil du lede efter gode mødelokaler i Nordsjælland. Intet mindre end det. Helst i Nordsjælland. Måske fordi det er nemt at komme dertil. Måske fordi det har en lidt eksklusiv klang. Måske fordi nogle af de bedste mødepakker du kan finde på markedet tilbydes fra konferencecentre i Nordsjælland.

De bedste er i Allerød

Der findes store og små mødelokaler overalt i Nordsjælland. Men fra os vil anbefalingen være, at du kigger nærmere på mødefaciliteterne i Allerød. Her findes der nemlig et ret stort konferencecenter, som kan imødekomme alle behov for gode mødelokaler. Du kan leje et mødelokale i et par timer eller du kan leje mødefaciliteterne i flere dage. Det kommer helt an på, hvad det er for et møde, du skal holde.

Det er dog vigtigt, at du ved, hvad du har brug for af hjælpemidler, når du skal leje mødelokalerne: Skal der være AV-udstyr? Skal der være mulighed for at tolke kan arbejde i fred og ro? Skal der være ekstra forplejning til alle deltagerne under mødet? Det er slet ikke usandsynligt, at du kan få netop de mødelokaler i Allerød, som du har brug for. Inklusive forplejning til deltagerne.

Hvad er med i prisen?

Du kan i det mindste spørge administratoren om muligheden for at få mødepakker inkluderet i prisen for lejen af mødelokalerne. Det kommer du ikke til skade ved – tværtimod. Du får måske endda et ekstra godt tilbud.

Det er dog vigtigt, at du har så mange detaljer på plads, som overhovedet muligt: Hvor mange deltager i mødet? Hvilke sprog skal der tolkes til og fra? Skal der være ekstra pauser indlagt, så mødedeltagerne får mulighed for at strække benene og gå en lille tur? Alt, hvad du overhovedet kan komme i tanke om, skal administratoren af konferencecenteret have at vide. Og er der noget, som du ikke lige har helt tjek på, så kan administratoren sikkert finde en løsning, som er tilfredsstillende.

En lokal tekniker

Og ja, erfaringen viser, at hvis du ikke selv har fuldkomment styr på det her med at få udstyr og internet til at fungere tilfredsstillende, så er det bedst, hvis du kan få hurtig kontakt til konferencecenterets egen IT- og AV-mand. De kender jo udstyret ud og ind og ved, hvad der kan gå galt. Det betyder, at mødet ikke forsinkes, fordi du skal stå og fumle med et kabel eller kommer til at trykke på en forkert knap. Sådan er det bare. Nerverne sidder jo ofte udenpå, når du skal holde møde.

Det er derfor, at jeg anbefaler, at du kontakter det specifikke konferencecenter og forhører dig om, hvad de kan tilbyde af mødelokaler i Allerød i de dage, hvor dit møde er planlagt.