Ømme fødder?

Ømme fødder?

06/06/2018 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Du kender smerten fra at have højhælede sko på for længe, men hvad skal du ellers være opmærksom på, når du køber sko for at undgå ondt i fødderne. Det har vi set på her.

Du har købt sko i den samme størrelse de sidste mange år

Dine fødder kan vokse med alderen, og der kan være andre faktorer for eksempel en graviditet, der påvirker størrelsen på dine fødder. Det betyder også, at et par gamle sko måske ikke passer længere.

Du købte dine sko om morgenen

Dine fødder hæver i løbet af dagen, så har du været ude for at shoppe efter sko om morgenen, bør du tage højde for, at dine fødder hæver i løbet af dagen.

Du sætter mode foran komfort

Det er almindeligt at høje hæle kan ødelægge dine fødder, men selv i et par flade sko er der hensyn at tage. Er skoen for eksempel for smal og klemmer dine tæer, er det ikke godt. Det kan også være et par helt flade sandaler, der ikke beskytter dine hæle.

Du har taget på

Når du tager på i vægt, sætter det sig også på dine fødder, så er et par sko lige det mindste, kan de vise sig at være alt for små efter en vægtstigning. Og der skal faktisk ikke så meget til.

Du har de forkerte gummisko på

Løbesko, gåsko, trekkingsko er det alt sammen bare for at sælge flere gummisko? Nej, det er det faktisk ikke. De er udformet helt forskelligt, og det er vigtigt, du vælger de rigtige.

Forkælelse

Og når du så ellers vil forkæle dine fødder efter en lang dag i sko, så tag et par lækre hjemmesko i Shepherd lammeskind på. Dem kan du se en masse mere om her: https://www.woolbynature.dk/shop/hjemmesko-3s1.html De er bløde og varme, og dine fødder fortjener en kvalitets hjemmesko efter en lang dag. Og husk også et par til din mand. Der findes også Shepherd hjemmesko til herrer.