Office 365 abonnement

Office 365 abonnement

03/05/2022 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Vi er rigtigt mange, som har abonnement på Office 365. Vi bruger måske ikke alle applikationerne, som pakken kommer med. Men de fleste af os kender til Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Det er sikkert de mest anvendte applikationer i vores dagligdag. Vi bruger dem. Og de opfylder til fulde det behov, vi har for at kunne skrive, regne, præsentere og sende mails med vedhæftede dokumenter. Nogle af os har måske kendskab til en eller flere af de andre applikationer, som også findes i Office pakken. Men vi har aldrig det fulde overblik. Måske er det heller ikke nødvendigt for os. Men der vil altid være mere i en applikation, som vi kan bruge, og som vi slet ikke er klar over. Måske kan vi blive meget mere effektive i vores hverdag, hvis vi kendte de applikationer, vi bruger godt.

Word som eksempel

Tag nu fx Word applikationen. Var du klar over, at du faktisk kan lave skabeloner, som du kan genbruge i dit arbejde? Du behøver altså ikke at sætte en ny rapport op hver gang, du skal skrive en. Du kan bruge en skabelon. Et andet eksempel er PowerPoint applikationen. Ved du, at du nemt kan ændre din præsentations udseende ved kun at ændre i en enkelt slide? Du behøver slet ikke at sidde og gøre det manuelt slide for slide, hvilket kan tage ret lang tid. Tid, som du egentlig ikke har.
Ja, der gemmer sig gode overraskelser i hver eneste applikation i Office. Det er der ikke nogen tvivl om.

Kurser i Office 365

Og selvom vi får god vejledning, når vi bruger hjælpefunktionen, som findes, så kan det altså være meget mere givende for os at deltage i et af de Microsoft Office 365 kurser, som findes. Der findes faktisk kurser, der kan give dig en generel introduktion. Der findes også kurser, der vil sætte dig i stand til at kunne anvende applikationen meget mere effektivt. Det vil gavne dig i din hverdag på arbejdet.

Det kan også tænkes, at du får en ny udfordring på dit job. Du skal måske lede et projekt, som involverer et stort team af kompetente mennesker. Du skal derfor kende projektet ud og ind. Allerede inden I starter på det. Her er der en applikation, som vil kunne hjælpe dig til at kunne give dig et overblik over, hvor I er henne i løbet af projektets forskellige faser. Den vil også kunne give dig overblik over, hvilke ressourcer I har brug for – og hvornår.

Nyttig viden

Det kan være meget gavnligt at vide. Applikationen hedder Project, og den kan du også få et kursus i. Du skal bare vide, at dette er en applikation, der ikke er en del af dit abonnement på Office. Du kan dog abonnere på Project og tilknytte applikationen til dit Office abonnement. Du kan lære alt om Project applikationen på et Microsoft Office kursus. Du har mange muligheder for at kunne udvide din viden om de applikationer, som du bruger mest. Du skal bare deltage i et af de Microsoft Office kurser, som tilbydes. Find det kursus, som du har brug for – og du vil stå stærkere i din hverdag.