Sådan ser du tysk tv i Danmark online med en VPN

Sådan ser du tysk tv i Danmark online med en VPN

23/07/2022 Slået fra Af Admin

I denne guide vil vi vise dig, hvordan du kan se tysk tv i Danmark online. Det er nemt og hurtigt at få adgang til tyske tv-kanaler, og det bedste ved det hele er, at det ikke koster en krone!

Vi vil fortælle dig bl.a. om, hvordan du kan se Joyn.de online i Danmark med NordVPN.

Kom igang med NordVPN

For at komme i gang skal du have NordVPN. Det er en VPN-tjeneste, der giver dig adgang til tusindvis af tv-kanaler og streamingtjenester fra hele verden. Du kan downloade NordVPN på deres hjemmeside, eller du kan finde den i App Store eller Google Play.

Hvis du vil læse mere om NordVPN, så læs denne anmeldelse på vpnhero.dk, der er Danmarks bedste VPN hjemmeside.

Når du har downloadet og installeret NordVPN på din enhed, skal du oprette en konto. Dette gør du ved at indtaste dine personlige oplysninger og betalingsoplysninger. Du kan betale med alle de almindelige betalingsmetoder, såsom Visa, Mastercard og Paypal.

Vælg en tysk server og gå på nettet i Tyskland

Når du har oprettet din konto, skal du logge ind på NordVPN-appen og vælge en tysk server. NordVPN har servers i mange tyske byer, så du kan vælge den, der passer bedst til dig.

Når du er forbundet til en tysk server, kan du gå til Joyn.de og logge ind med dine brugeroplysninger. Nu har du adgang til tusindvis af tyske tv-kanaler og film! NordVPN er den perfekte løsning for at se tysk tv i Danmark online.

Du kan også se andre landes tv

Du kan nemt ændre din server når som helst, hvis du vil have adgang til andre landes tv-kanaler. NordVPN giver dig også adgang til mange andre tyske streamingtjenester, såsom ZDF, ARD og RTL.

NordVPN er en af de bedste VPN-tjenester på markedet, og det er ikke uden grund. Tjenesten er hurtig, pålidelig og brugervenlig. Du kan prøve NordVPN gratis i 30 dage, hvis du vil se tysk tv i Danmark online med NordVPN. 

Vi anbefaler dog at du køber et abonnement, så du altid har adgang til tusindvis af tv-kanaler og streamingtjenester. NordVPN er et af de få VPN-services, der ikke begrænser din båndbredde.

Det betyder, at du kan streame tysk tv i høj kvalitet uden buffering eller afbrydelser.

NordVPN er også en af de få tjenester, der ikke logger dine online aktiviteter. Det betyder, at du kan browse og streame helt anonymt. Hvis du af en eller anden grund ikke vil bruge Nord, så kan du med fordel tage et kig på enten Surfshark eller ExpressVPN, der også er gode tjenester.

Vi håber, at denne guide har været til hjælp for dig! Har du nogen spørgsmål eller kommentarer? Så skriv endelig nedenfor.