Seværdigheder i Paris – hvad skal man se i Paris?

Seværdigheder i Paris – hvad skal man se i Paris?

25/03/2022 Slået fra Af Admin

Det er svært at besvare dette spørgsmål, da der er så mange seværdigheder i Paris, at det afhænger meget af, hvilken type seværdigheder du er interesseret i.

Men her er et par forslag til nogle af de mest kendte og elskede seværdigheder i Paris.

Eiffeltårnet

Eiffeltårnet er måske den mest berømte bygning i Paris, og det er et must at besøge, når man er i byen. Du kan tage elevatoren op til toppen, hvorfra du har en fantastisk udsigt over byen.

Louvre-museet

Louvre-museet er et af verdens mest kendte og berømte museer, og det er bestemt et besøg værd. Her kan du se nogle af de mest berømte kunstværker i verden, såsom Mona Lisa.

Notre Dame-katedralen

Notre Dame-katedralen er en af de ældste og mest velkendte kirker i Paris, og det er et must at besøge, når man er i byen. Du kan klatre op på kirketaget for at få en fantastisk udsigt over byen.

Triumfbuen

Triumfbuen er en af de mest berømte seværdigheder i Paris, og den står ved indgangen til Champs-Elysées. Buen er 65 meter høj, og der er 284 trappetrin, som du kan klatre op for at få en fantastisk udsigt over byen.

Arc de Triomphe

Arc de Triomphe er en anden af de berømte seværdigheder i Paris, og den står også ved indgangen til Champs-Elysées. Arc de Triomphe er 48 meter høj, og der er ikke mindre end 12 veje, der mødes foran denne imponerende bygning.

Champs-Elysées

Champs-Elysées er en af de mest berømte gader i Paris, og det er et must at gå en tur ned ad denne smukke gade. Her kan du finde lækre butikker, spisesteder og caféer.

Montmartre-kvarteret

Montmartre-kvarteret er et af de mest kendte og elskede kvarterer i Paris, og det er bestemt et besøg værd. Her kan du se den berømte Sacré-Coeur kirke, gå en tur rundt på den smukke place du Tertre og nyde udsigten over byen fra af Montmartre bakken.

Disneyland Paris

Disneyland Paris er et af de mest besøgte steder i Paris, og det er bestemt et besøg værd, hvis du elsker Disney-figurerne. Parken har masser af forlystelser, parader og shows for både store og små.

Se mere i denne Disneyland Paris online guide.

Paris byder på utallige seværdigheder, så der er noget for enhver smag. Uanset om du er interesseret i historie, kunst, arkitektur, mad eller bare vil have et par dage med shopping og afslapning, så kan du finde det i Paris.

Dette er blot et par forslag til nogle af de mange seværdigheder, der findes i Paris. Uanset hvilke type seværdigheder du er interesseret i, så er der helt sikkert noget for dig i denne fantastiske by. Så tag en tur til Paris og oplev alt, hvad byen har at tilbyde!

Rigtig god rejse til Frankris hovedstad.