Sikkerhed på rejsen

Sikkerhed på rejsen

13/06/2018 Slået fra Af Eskild Strudsberg

At rejse er at leve, men det skal jo også gerne være sikkert, ikke? Og endnu bedre hvis det så samtidig er billigt!

Her har vi samlet nogle gode tips til sikkerhed på rejsen:

De gode tips til rejser

Tag altid et foto af dit pas med din telefon. Det vil gøre tingene meget lettere, hvis dit pas skulle blive væk eller stjålet. Det samme gælder for dine kreditkort etc.

Tjekker du bagage ind, så tag et billede af kufferten, før du lukker den. Det vil være hjælpsomt, hvis du bliver spurgt af luftfartsselskabet om at beskrive, hvad der er i din kuffert.

Har du koder på din bagage, så sæt dem alle til det samme, så er det nemmere at huske.

Uanset om du rejser alene eller ej, så lad altid nogen derhjemme vide, hvor du bor, og hvor længe du er væk. Det er en god ide at e-maile rejseplan og hotelinformation til en ven eller familie.

Husk altid rejseforsikring. Det kan bruges til alt lige fra sygdom, til flyforsinkelse, aflysninger, bagage etc.

Lad være med at se ud som en turist. Klæd dig som de lokale, og gå omkring, som om du har været i området mange gange før. Det gør dig mindre sandsynligt til et mål for lommetyve etc.

Tjek ikke ind på sociale medier. Det giver et signal om, at du ikke er hjemme, så vil du minimere risikoen for indbrud, så lad være med at poste noget, til efter du er kommet hjem. Så kan du altid lave en posting med ferien, du netop er kommet hjem fra.

Lad være med at tage alle dine kreditkort med. Medbring kun, hvad du skal bruge.

Hav altid fundet ud af på forhånd, hvordan du ringer til en ambulance, politi etc. Får du brug for det, er det vigtigt at have informationerne lige ved hånden.

Sidste tip herfra er, at når du skal finde de bedste priser på billige flybilletter, så brug rejsepriser.dk.