Skadedyr i København

Skadedyr i København

30/11/2018 Slået fra Af Eskild Strudsberg

Langt de flest, der har haft skadedyr i hjemmet eller måske decideret inde på kroppen ved godt, hvor irriterende det kan være med utøj. Derfor gælder det om at undersøge markedet grundigt, inden man vælger den rigtige udbyder indenfor skadedyrsservice. Udvalget er stort ligesom det ikke er alle der kan tilbyde samme hurtig udrykning til f.eks. væggelus eller gedehams.

Bekæmpelse af skadedyr

De fleste der har et behov for skadedyrsbekæmpelse har et akut behov for hjælp her og nu.  Så hjælper det ikke, at der går flere uger, inden der kommer en skadedyrsbekæmper ud.  Problemet er størst i byerne København og Århus.  Dels fordi der bor mange mennesker tæt på hinanden og dels at hvepsebo har det med at bygge i udhæng eller i muren på almindelige huse.

Så når nøden er størst, så gælder det om at finde dem, der kan komme først !  Om det er Sjælland eller Jylland, så findes der flere landsdækkende udbydere, der varetager alt lige fra gasning til sprøjtning. Men de bedste er som oftest dem med mest erfaring og lokalkendskab.  De kan finde hurtigt rundt i Odense, Aarhus & København samtidig med at de er gode til at spotte kryb og kravl.

Væggelus!

Når et professionelt firma kommer ud, så er det vigtigt for en tryg handel, at der gives garanti. Især hvis man har fået insektbid af væggelus. De klør og svir og selvom man kigger på billeder af disse bid, så bliver man aldrig klogere, om det måske kunne være lopper eller helt andre insekter, der har forårsaget denne smerte, der ofte ender ud i nældefeber.

Min svoger Claus stødte på problemet i forbindelse med en rejse på hotel med overnatning, hvor hans arme og ben var blevet bidt godt og grundigt. Efter et stykke tid gik det op for ham, at han havde fået dem med hjem i sengen.  Det var ikke fordi Lissi ( hans kone ) var specielt imponeret.  Det tog da også flere uger, inden de var blevet problemet kvit.  Så det var sidste gang han fik lov at overnatte ude, når han tog ubudne gæster med hjem i sengen.  Som hun fik forklaret ham… Hvis vi fortsat skal være gift, så bliver du nødt til at ringe efter en udrydder, der kan komme med gift !

Nu er det så heldigvis længe siden, at de sidst har stiftet bekendtskab med dyr, der ikke var velkomne i sengen.